Оферта от Bet365 за двубоя Реал Мадрид – Волфсбург

oferta-real-volfsburg

Bet365 за пореден път не изневерява на стила си и предлага на всички свои български клиенти страхотна оферта за предстоящата среща в Шампионска лига, между отборите на Реал Мадрид и Волфсбург.

Става въпрос за традиционната промоция на Bet365 „Оферта на живо”, при която всеки може да пусне залог на живо за предложената среща, без абсолютно никакъв риск, на стойност до 10 евро или еквивалент в друга валута. С други думи заложената от вас сума ще бъде върната по сметката ви, в случай, че залога е неуспешен.  Единственото, което е нужно да сторите, за да участвате в тази промоция е да пуснете залог за тази среща, преди нейното начало, отново на стойност до 10 евро.  Каквато сума сте пуснали преди мача, такава ще можете да си върнете обратно и при неуспех в залога на живо. Тоест ако заложите 5 евро преди мача, ще можете да участвате в промоцията „Оферта на живо” със сума на залога до 5 евро.

За да участвате в тази промоция не можете да залагате средства от бонус депозит, безплатен залог или друга промоция на Bet365. Освен това нямате и право да затваряте изцяло или частично залозите, използвайки опцията „Затвори Залог”. Ако направите това автоматично губите възможността за връщане на залога в случай на неуспех.

Предвид резултата от първата среща се очертава един много интересен реванш между Реал Мадрид и Волфсбург.  Бонуса важи за над 70 пазара на тази среща, затова може да измислите страхотен залог на живо, който на всичкото отгоре и да е без риск. Определено си заслужава да си пробвате късмета.

Пожелаваме успех на всички!