Оферти на Bet365 за полуфиналите в Шампионска лига

bet365-zalog-bez-riskДойде момента на истината в тазгодишното издание на най-комерсиалния футболен турнир – Шампионска лига. Останаха да се изиграят само полуфиналите, които да определят кои ще бъдат финалистите на Олимпийския стадион в Берлин. Верни на своя стил от Bet365 предлагат на своите клиенти две много атрактивни оферти за предстоящите мегасблъсъци: Ювентус – Реал Мадрид и Барселона – Байерн Мюнхен.

За да участвате в офертата Залог На Живо без риск просто пуснете единичен залог на един от двата или на двата мача, преди тяхното начало. Максималната стойност на офертата е 10 евро (20 лева), затова ви съветваме да направите точно такъв единичен залог. След това пуснете залог На Живо за същата сума същия или избран от вас произволен пазар. Ако залогът ви На Живо е губещ той ще ви бъде върнат до стойността на единичния ви залог преди началото на срещата (максимум 20 лева).

Разбира се може да направите първоначален залог на стойност по-малка от 20 лв, но в този случай намаля и сумата, която ще ви бъде върната, ако залога ви На Живо не е успешен, тъй като тя се определя от първоначалния залог. Ако затворите напълно или частично първоначалния си залог, преди началото на срещата, няма да можете да участвате в промоцията. За залог без риск На Живо се счита първият ви пуснат залог На Живо за съответната среща на стойност до 20 лв.

Насладете се на спектаклите този вторник и сряда и пробвайте късмета си със залози без риск На Живо. Желаем ви късмет!