Промоции на Bet365 за елиминационната фаза на Евро 2016

bet365-promociq2

Една от водещите компании за интернет залози в България – Bet365 предлага на всички български играчи страхотни промоции за елиминационната фаза на Евро 2016.

Едната промоция e „Дузпи – Пари Обратно” . Промоцията е валидна до началото на финалния двубой на 10-ти Юли. При нея имате възможност да си върнете губещ залог, ако отбора на който сте заложили бъде елиминиран след изпълнение на дузпи. За да участвате в промоцията трябва да пуснете залог за краен победител на Евро 2016.  Ако използвате опцията „Затвори залог” няма да може да се възползвате от тази промоция. Ако сте затворили само част от залога си ще ви бъде възстановяна останалата активна част от залога. Затова залагайте смело на своя фаворит за европейското и се чувствайте напълно спокойни, ако победителя трябва да бъде решен от рулетката на дузпите.

bet365-promociq1

Втората промоция се казва „Пари обратно за 0:0 на Европейското”. При нея патите от губещ залог на определени пазари ще ви бъдат върнати обратно, ако срещата завърши при резултат 0:0. Пазарите, за които важи тази промоция са:

  • Голмайстор по всяко време;
  • Първи голмайстор;
  • Всички пазари Скоркаст;
  • Последен голмайстор;
  • Всички пазари Точен резултат;
  • Първо полувреме/Краен резултат

Ако използвате опцията „Затвори залог” няма да получите обратно парите от залога си. Все пак, ако използвате опцията само частично ще получите обратно останалия активен залог. Това също е страхотна възможност за подсигуряване. На този етап от надпреватата отборите са особено предпазливи и резултатите 0:0 са доста често срещани.

За повече информация относно промоциите посетете сайта на Bet365 секция промоции. Желаем късмет на всички!