Вече можем да ползваме опцията „Затвори залог” и в Efbet

Една от компаниите с лиценз за България – Efbet се придържа към световните тенденции в хазартната индустрия и пусна известната опция „Затвори залог”.

С тази функция можете да контролирате печалбите си или да минимизирате загубите си. Вече не е нужно да чаката края на конкретното спортно събитие, на което сте заложили, за да приберете печалбите. Може да сторите това по всяко време и по този начин да минимизирате рисковете.

Например заложили сте за даден отбор и той води с 1:0 до 85-та минута. Вече не е нужно да трепарите до последно за това дали вашия отбор ще задържи резултата. С опцията „Затвори залог” можете да затворите на момента залога като съответно няма да вземете 100% от потенциалната печалба, но това е цената за минимизиране на риска. Ако предлаганата от Efbet сума не ви устройва просто изчакайте да видите как ще се развие срещата и вижте дали ще ви предложат по-добра сума или просто изчакайта края на конкретното спортно събитие.

От компанията не дават конкретни уточнения за кои спортове и пазари ще е налична опцията „Затвови залог”. В сайта на компанията се споменава, че функцията ще е достъпна за определени пазари и толкова. Това означава, че трябва да следите всеки пуснат от вас залог и ако ви предложат опция за затваряна на залога, която ви устройва, да се възползвате от нея.

С пускането на тази функция Efbet се доближава значително до големите си конкуренти на българския пазар Bet365 и Betfair, които отдавна предлагат на своите клиенти тази възможност. Може да посетите сайта на компанията за повече подробности и да пуснете няколко залога, с които да оттрениртате тази нова възможност за контролиране на печалбите и минимизиране на загубите.

Публикувано на 04.05.2019