Още ексклузивни промоции за Евро 2016 от Betfair

Невероятните промоции на Betfair за предстоящото европейско първенство нямата край. Представяме ви два отлични промоции за които всеки български играч може да участва.

Betfair golmaistor

Първата промоция е за пазар „Голмайстор”. Изберете любимия си нападател и поставете залог от минимум 10 евро най-късно до 22:00 часа на 10-ти юни петък. Betfair ще ви връща обратно по 2 евро под формата на безплатен залог, за всеки гол отбелязан от вашия човек.  Безплатния залог ще бъде преведен по сметката ви в рамките на 12-24 часа и трябва да бъде използван в срок от 48 часа. Имайте в предвид, че когато поставяте безплатен залог вие печелите само потенциалната печалба от него, без сумата на самия залог. Пълните правила на промоцията можете да разберете в секция „Промоции” на сайта на Betfair.

Betfair коефициент

Другата интересна промоция е удвояване на коефициента за пазар „Краен резултат”, ако в избраната от вас среща падне гол през първите 30 минути.  Промоцията важи за абсолютно всички двубои от Евро 2016 като максималния залог валиден за промоцията е 25 евро. Залози от борсата не участват в тази промоция. Допълнителната печалба от удвоения коефициент се изплаща под формата на безплатен залог. Той ще пристигне в сметката ви в рамките на 24 часа и ще имате 48 часа на разположение да го използвате. Не можете да използвате опцията “Cash Out”. Вижте пълните правила на промоцията в официалния сайт на Betfair.

Промоциите са много интересни и наистина си заслужават. Пожелаваме успех на всички играчи!

Публикувано на 09.06.2016