100 лева бунус от Bet365 за всички!

bet365-bonus-parvi-depozit

Както добре знаете преди няколко дни Bet365 взе лиценз за българския пазар след битка с Държавната комисия по хазарта, продължила повече от 2 години. Малко след като информацията беше официално обявена от компанията изтриха всички съществуващи сметки на български играчи.

Това е лошата новина. Добрата е, че за компанията всички български играчи вече са нови клиенти и всеки който си направи нова регистрация има право да се възползва от промоцията им за първи депозит. За целта трябва да направите депозит за минимум 10 лева и ще получите 100% бонус или казано с други думи още 10 лева.

Максималната стойност на промоцията е 100 лева, затова ако искате да се възползвате напълно регистрирайте се депозирайте 100 лева и ще получите по имейл писмо от Bet365 с промо код. Този код трябва да бъде въведе в секция „Оферти”, която се намира в Услуги – Клиенти и сметката ви ще бъде заредена с още 100 лева. Бонуса може да бъде изтеглен след като бъде превъртян три пъти.

При откриването на новата регистрация можете да ползвате същите данни като предишната сметка с изключение на потребителското име, което за съжаление явно свои в базата им данни и показва, че е заето.

Промоцията е отлична и определено си заслужава, особено сега на старта на Евро 2016, когато ще има изобилие от мачове.

Направете си нова регистрация и се възползвайте от 100% Бонус за първи депозит сега!