Bet365 предлага на своите клиенти нова функция – “Промени залог”

funkciq-promeni-zalog-bet365Новата функция на Bet365 „Промени залог” дава възможност за премахване, разменяне и добавяне на селекции от множествени залози, които не са уредени. Промените в залога могат да се правят както преди началото на някоя от срещите, така и На Живо. Ако залозите ви са единични, тогава можете да добавяте или разменяте селекции.

Функцията е валидна, когато залагате посредством мобилен телефон или таблет. В горната дясна част на фиша трябва да натиснете бутона „Промени Залог”. Това ще ви даде възможност да извършите една от следните операции:

Премахване на селекция – просто кликнете върху „Х” – са, който се намира в ляво от слекцията. Така ще премахнете селекцията и съответно коефициента и печалбата ще бъдат преоценени. Преди това обаче трябва да запазите промените като последователно кликнете върху бутоните „Запази Промени” и „Потвърди”.

Разменяне на селекция – може да замените избрана от вас селекция с друга от същия пазар. След като изберете  новата желана селекция натиснете „ОК”. Отново трябва да натиснете последователно „Запази Промени” и „Потвърди”, за да завършите размяната и да се преизчисли печалбата ви.

Добавяне на селекция – просто кликнете на „Добави Селекции”, което се намира на фиша. Ще бъдете пренасочени към всички пазари, за да си изберете селекции, които да добавите. Когато сте готови с избора си натиснете „Добави към Залог”, след което „Запази промени” и „Продължи”. Така ще добавите новите селекции и потенциалната ви печалба ще бъде преизчислена.