Bet365 вече дава повече възможности да се възползвате от бонуса им за евро мачове

bet365-euro-soccer-bonnus(2)Една от най-популярните футболни промоции в света на спортните онлайн залози е „100% Бонус за Евро Мачове”, предлаган от Bet365. При тази промоция се натрупва бонус при комбиниран залог от поне 3 футболни срещи от първенствата на Англия, Италия, Испания, Германия и Шампионска лига. Структурата на изплащане на бонуса е следната: При комбинация на поне 3 двубоя от гореизброените първенства се добавя 5% бонус от печалбата, при комбинация от 4 или 5 срещу бонуса е 10%, при комбинация от 6 срещи 20% и т.н., докато се стигне до комбинация от 14 срещи, при която реално удвоявате вашата печалба. Максималната стойност на този бонус е 100 000£ или техния еквивалент в друга валута.

До сега бонуса важеше само при комбинация за пазарите за краен изход на двубоите, но от скоро Bet365 включи още една възможност за игра, посредством която да се възползвате от промоцията. Става въпрос за пазара „Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол”. По този начин се увеличават значително възможностите ви да играете за този бонус.

За да участвате в тази промоция не е нужна допълнителна регистрация или активиране на бонус код. Офертата е валидна за абсолютно всички клиенти на Bet365. Просто пуснете комбинация от футболни срещи от топ първенствата плюс Шампионка лига и това е вичко. Внимавайте, защото ако използвате опцията „Затвори Залог” губите възможност да печелите бонуса.

Пожелаваме ви успех!