100% бонус на покер за нови клиенти на Bet365

poker-bet365Секцията за покер на bet365 е част от голямата мрежа на iPoker. Това превръща bet365 във втората най-голяма онлайн покер зала в света. Освен това компанията предлага специални маси, които са достъпни само за нейни играчи.

Настоящата оферта за покер на е бонус 100% за първи депозит на нови играчи като максималната стойност на бонуса е 100 евро. Освен това всеки нов играч ще получи жетон за турнир на стойност 5 евро, който може да използва за вход в редовен турнир или Sit & Go.

Какво трябва да направите, за да получите бонуса?

Първо влезте в букмейкъра и създайте нова сметка, като при регистрацията използвате кода: PBONUS. След като приключите с регистрацията направете своя първи депозит от минимум 10 и максимум 100 евро. Bet365 ще ви даде бонус в размер на 100% от този пръв депозит. Максималната сума на бонуса е 100 евро. Освен това новите играчи депозирали минимум 10 евро автоматично се класират и за ексклузивен Freeroll  за нови играчи.

Изчистване на бонуса

Някои хора си мислят, че бонуса който получават няма да им донесе реални пари. Истината е друга всеки може да изтегли парите от бонуса си стига да изпълни няколко условия.
Колко точно покер трябва да играя за да получа бонуса си? Представяме ви схема за изчистване на бонуса при положение, че сте депозирали 100 евро:
€ 1 от бонуса се изчиства, когато натрупате 50 точки за лоялност (Merit Points);
€ 4 евро от бонуса се освобождава, когато натрупате 300 Мerit Points;
€ 95 евро от бонуса се изчистват, когато натрупате 19 х € 5 части. Всяка една част от € 5 се освобождава при натрупването на 450 Merit Points или общо ще са ви необходими 8550 Metit Points.
За всяко € 1 платено под формата на рейк за кеш масите или турнирна такса получавате по 15 Merit Points. Имате на разположение 60 дни да изчистите бонуса. След изтичането им всички средства, които все още не са изчистени се губят.
Успех на масите! Можете да пробвате и спортната секция на като прехвърлите средства от покер сметката си в спорт. Трансфера е мигновен и няма никакви такси.