Отлична промоция на Bet365 от която можете да се възползвате всеки ден почти цял месец

bet365-zlatni-kartiС ексклузивната промоция на Bet365 „Златни карти с изтриване” може да получите парична награда или участие във Фрирол за 1000 евро всеки ден от 12 Април до 10 Май. За да участвате в промоцията просто трябва да депозирате средства в секция Покер на Bet365. Това може да стане с превод от карта, електронен портфейл или друг метод за разплащане или като направите трансфер на средства от сметката си в секция спорт към тази в секция Покер.

За да получите награда за деня трябва да съберете само 2 монети. Монетите се събират от всички турнири с реални пари включени в програмата, Сит & Го, както и Кеш масите. За да получите 1 монета трябва да събирате точки за Лоялност. Всяко точка за Лоялност носи по 0.5 монети, а всяка точка за Лоялност от Специални маси носи по 1 монета. Точките се трупат много лесно, тъй като всяко 1 евро платена такса за турнир или рейк от кеш масите ви носи цели 15 точки. На Фриролите обикновено не се събират повече от 400 човека, а наградния фонд от 1000 евро наистина си заслужава.

Освен това всеки ден на произволен принцип за играчите събрали необходимия брой монети ще се появяват 10 златни карти с изтриване от по 100 евро. Фриролите започват всеки ден от 22:30 българско време, а регистрацията започва няколко часа по-рано. Ако те успели да изпълните условията ще получите имейл, че наградата ви очаква в покер лобито и жетон с който ще можете да се регистрирате за турнира.

Парите спечелени от ежедневните Фрифоли могат да бъдат прехвърляни обратно в секция Спорт и с тях да продължите да пускате залози за любимите отбори.

Желаем Ви късмет, промоцията наистина е добра, лесно се класирате за нея, а наградите са доста примамливи.