Бонуси и промоции на Efbet

Посети сайта на Efbet

efbet bonusi

EfBet е набираща все по-голяма популярност компания, която непрекъснато се стреми да привлича нови клиенти. За целта те предлагат няколко доста изкушаващи оферти.

100 лева начален бонус
Всеки нов клиент на EfBet може да се възползва от тази страхотна оферта. За целта просто трябва да се регистрите в сайта и да направите първи депозит на стойност минимум 10 лв. Ще получите бонус в размер на 100% от първия депозит до 100 лв. С други думи, ако депозирате 100 лв. ще получите още 100 лв. под формата на бонус. За да можете да изтеглите бонуса трябва да превъртите поне 3 пъти сумата на първоначалния депозит + бонуса т.е. при 100 лв. първоначален депозит и 100 лв. бонус, трябва да направите залози на стойност поне 600 лв. Освен това има условие минималния коефициент на пусканите залози да е 1.50. Безплатния залог трябва да бъде заложен изцяло в рамките на 10 дни или ще го загубите. Имате на разположение 30 дни да превъртите бонуса и след това да изтеглите евентуалните печалби.

Бонус презареждане 100%
Всеки лоялен клиент на EfBet получава оферта за 100% бонус за презареждане. В зависимост от това колко често залагате можете да получавате тези оферти всеки месец, всяка седмица или дори всеки ден! Офертите се пращат по имейл или по телефона, затова е много важно при регистрацията да предоставите актуален имейл и телефонен номер. След това просто депозирайте сумата, която сте получили като оферта и към сметката ви ще бъдат добавени още толкова пари. Трябва да направите депозита в рамките на 3 дни, след като сте получили офертата. За да можете да теглите средства от сметката си трябва да превъртите 1 път сумата на депозита на коефициент по-голям от 1.50. Имате срок от 10 дни да изиграете изцяло получения бонус и 30 дни да изпълните условията по превъртане на бонуса.

VIP клиенти 
Ако сте редовен играч и залагате големи суми може да получите покана по телефона или имейл да станете VIP клиент. Това ще ви даде възможност да получавате още по добри индивидуални бонуси и промоции, обслужване с предимство и още много други изненади.