Спортингбет - до 200 лв Бонус Акумулатор

Бонус акумулатор до 200 лева от Sportingbet

Спортингбет - до 200 лв Бонус Акумулатор

Sportingbet предлага на всички свои български клиенти една страхотна промоция, свързана комбинираните залози пускани на пазарите за футбол и тенис.  За да участвате за този бонус трябва просто да натиснете бутона „Аз искам бонус”, намиращ се в страницата с промоции на Sportingbet.

След това трябва да направите комбиниран залог за 3 или повече срещи на пазарите за тенис или футбол. Всяка от играните срещи трябва да е с коефициент не по-малък от. Разпределението на бонуса, спрямо броя играни срещи е следния:

Комбинация от 3 срещи – 10% бонус към печалбата;
Комбинация от 4 срещи – 15% бонус към печалбата;
Комбинация от 5 срещи – 20% бонус към печалбата;
Комбинация от 6 срещи – 25% бонус към печалбата;
Комбинация от 7 срещи – 30% бонус към печалбата;
Комбинация от 8 или повече срещи – 35% бонус към печалбата.

Максималната сума на бонуса в рамките на една седмица е 200 лв. Бонуса се начислява само към печалбата от съответната колонка, без стойността на самия залог. Ако затворите колонката си предварително нямате право да участвате за този бонус. Натрупаната от вас за седмицата бонус сума се показва  в страницата с промоции на Sportingbet , а информацията там се обновява веднъж на ден, точно на обяд. Натрупания бонус от тази промоция се изплаща всеки понеделник на новата седмица.

За съжаление бонуса не може да бъде изтеглен веднага. Той трябва да бъде превъртян поне 3 пъти изцяло на коефициент не по-малък от 1.50. Едва след това ще можете да изтеглите натрупаната сума по вашата сметка. Имайте в предвид, че бонус, който не е използван в рамките на 30 дни се премахва от сметката.

За всички любители на комбинираните залози този Бонус акумулатор е един страхотен начин да заработят още пари всяка седмица.

Пожелаваме късмет на всички!