Още ексклузивни промоции за Евро 2016 от Betfair

euro-2016

Невероятните промоции на Betfair за предстоящото европейско първенство нямата край. Представяме ви два отлични промоции за които всеки български играч може да участва.

Betfair golmaistor

Първата промоция е за пазар „Голмайстор”. Изберете любимия си нападател и поставете залог от минимум 10 евро най-късно до 22:00 часа на 10-ти юни петък. Betfair ще ви връща обратно по 2 евро под формата на безплатен залог, за всеки гол отбелязан от вашия човек.  Безплатния залог ще бъде преведен по сметката ви в рамките на 12-24 часа и трябва да бъде използван в срок от 48 часа. Имайте в предвид, че когато поставяте безплатен залог вие печелите само потенциалната печалба от него, без сумата на самия залог. Пълните правила на промоцията можете да разберете в секция „Промоции” на сайта на Betfair.

Betfair коефициент

Другата интересна промоция е удвояване на коефициента за пазар „Краен резултат”, ако в избраната от вас среща падне гол през първите 30 минути.  Промоцията важи за абсолютно всички двубои от Евро 2016 като максималния залог валиден за промоцията е 25 евро. Залози от борсата не участват в тази промоция. Допълнителната печалба от удвоения коефициент се изплаща под формата на безплатен залог. Той ще пристигне в сметката ви в рамките на 24 часа и ще имате 48 часа на разположение да го използвате. Не можете да използвате опцията “Cash Out”. Вижте пълните правила на промоцията в официалния сайт на Betfair.

Промоциите са много интересни и наистина си заслужават. Пожелаваме успех на всички играчи!