Betfair Сигурна Комбинация

Промоция в Betfair „Сигурна комбинация” – Вземете обратно до € 25

Betfair Сигурна Комбинация

Betfair е доказано име в областта на онлайн хазарта и една от малкото компании, които имат лиценз да оперират легално на българския пазар.

На всички свои български клиенти betfair предлага една страхотна промоция. За да участвате в нея трябва просто да направите комбиниран залог на 4 или повече срещи на пазар „Двата отбора да вкарат” и ако само една от комбинираните срещи не излезе, залога ви ще бъде върнат обратно, под формата на „Безплатен залог”, на стойност до € 25.

Не е нужно да се регистрирате за промоцията или нещо подобно, просто влезте в акаунта си и направете комбиниран залог на минимум 4 срещи, за това и двата отбора да вкарат гол в мача. Минималният коефициент за всяка отделна среща  е 1.20, а минималният коефициент за цялата колонка е 5.00.

Ако познаете всички срещи от колонката или ако не успеете да познаете 2 или повече срещи няма да получите бонуса, под формата на безплатен залог. Валидни са само залозите направени преди началото на срещите. Комбинации включващи и срещи от секция НА ЖИВО не участват в промоцията. Ако използвате опцията „Cash Out” за частично или цялостно затваряне на залога, също нямате право да участвате в промоцията.

Ако изпълните всички тези условия и не познаете само една среща от колонката, залога ви в размер до € 25 ще ви бъде върнат под формата на „Безплатен залог” в рамките на 24 часа. Внимавайте защото валидността му е само 48 часа и трябва да бъде заложен наведнъж. Ако заложите само част от него останалата част от безплатния залог става неизползваема.

Затова, ако сте любители на пазара „Двата отбора да вкарат” залагайте смело. Даже и да не познаете една от комбинираните срещи, залога ви ще бъде възстановен, под формата на „Безплатен залог”.

Пожелаваме късмет на всички!

Публикувано на 24.03.2016