188Bet – добри коефициенти за Азиатски Хендикап

188bet-homepage

Официален сайт: http://www.188bet.net/

188Bet е сравнително нов оператор за спортни залози. Компанията е основана през 2006г., но много бързо набира голяма популярност, най-вече заради активната си маркетингова политика. Компанията е официален бетинг партньор на редица английски клубове, сред които са Ливърпул, Челси, Астън Вила, Уигън, Болтън и др. 188Bet са лицензирани на остров Ман, което означава, че играчите тук могат да се чувстват спокойни и защитени.

188bet-zalozi-na-jivo1Основните предимства на този букмейкър са високите лимити на залозите и високите коефициенти на пазарите за Азиатски Хендикап. 188Bet предлага и безплатен залог за нови клиенти на стойност 50 паунда, но за съжаление офертата е валидна само за клиенти от Великобритания. Ако живеете в Обединеното кралство кода за изискване на бонуса е SPORTS50. След като направите своя първи депозит трябва да го превъртите поне 5 пъти на коефициент не по-малък от 1.50. Бонусът ще бъде приведен по сметката ви, след като изпълните тези условия. Друга привлекателна промоция е бонуса в размер на 10 паунда за първи депозит, направен посредством онлайн системата за разплащания Skrill Moneybookers. Отново бонуса е валиден само за нови клиенти и за да го изискате трябва да въведете код SKRILL10. Единственото условие е да направите депозит посредством Skrill Moneybookers в рамките на 10 дни след откриването на сметката.

188bet-mobilno-prilojenieРазнообразието от спортове и пазари е голямо, секцията за залози на живо също е много добре развита. Мобилните залози достъпни за всички видове мобилни телефони и таблети. Обслужването на клиенти също е на отлично ниво, но за съжаление е само на английски език. Начините по които можете да се вържете с обслужващ персонал на компанията са чат на живо, телефонна връзка, имейл и скайп.

Като основни недостатъци на 18Bet могат да се посочат липсата на промоции за лоялни клиенти, слабото покритие на спортовете, без футбола и ограничените възможности за избор на език на платформата. Все пак горещо препоръчвам този сайт за любителите на Азиатски Хендикап, защото за тези пазари линиите са при отношение 1.98 към 1.98. Да не забравяме, че и лимитите са много големи и можете да си докарате доста тлъсти печалби.