Betfair Оферта при Регистрация €100

Betfair предлага БОНУС до €100 за всички нови клиенти от България

Betfair Оферта при Регистрация €100

Един от водещите букмейкъри на българския пазар Betfair от няколко седмици предлага невероятните €100 Бонус (200 лева) за всички новорегистрирани клиенти от България.

За да изискате своя бонус трябва да си отворите сметка в Betfair и да въведете промо код: ZSKACB. Отидете в секция „Промоции”, която се намира в горния десен ъгъл и натиснете жълтия бутон „Вземи Бонуса”. След това трябва да направите своя първи депозит. Имайте в предвид, че бонуса е 50% от първия депозит. Казано с други думи, за да трябва да депозирате 200 евро (400 лева), за да получите пълния бонус от 100 евро, който веднага ще бъде преведен по сметката ви. Имайте в предвид, че депозити направени с Neteller или Skrill не са валидни за тази промоция.

За да бъде изтеглен бонуса трябва да превъртите сумата от първия депозит + бонуса 4 пъти като при единични залози минималния коефициент е 1.60, а при комбинации от повече срещи, трябва поне една от тях да е с коефициент по-голям от 1.60. Залозите трябва да бъдат пускани само в секция „Спорт” на Betfair. Залози пускани в секция „Спортна Борса” не се зачитат за превъртане на бонуса. Ако използвате опцията „Cash Out” при затваряне на залог, то той също няма да се счита за превъртян.

Всички правила и условия на този бонус можете да научите тук.