Чудесна промоция на Betfair за мачовете от Шампионска лига – валидна за 17-ти октомври

Тази седмица в Шампионска лига има изключително интересни мачове и от Betfair са се погрижили да ни бъде още по-интересно. Офертата важи самоза 17-ти октомври и е само за мачовете от Шампионска лига. Ето какво трябва да направите, за да се възползвате от промоцията:

Заложете €20 на някой мач от Шампионска лига на 17-ти октомври и ще получите бонус в размер на €10, който може да бъде заложен на пазарите На Живо от двубоите в Шампионска лига.

Ето и какви са допълнителните условия:

Сумата от €20 трябва да бъде заложен на единичен залог преди началото на мача или На Живо. Минималния коефициент, който трябва да пуснете, за да отговорите на условията е 1.50. Ако пуснете мач с по-нисък коефициент промоцията не е валидна и няма да получите допълнителни €10. Не бива да правите Cash Out защото така също ще отпаднете автоматично от промоцията. Безплатния залог трябва да бъде напвавен на секция СПОРТ в рамките на 24 часа, след като сте пуснали първоначалния залог от €20. Имайте в предвид, че след изтичането на тези 24 часа няма да можете да използвате безплатния залог.

Утре има страхотни дербита: Реал Мадрид – Тотнъм, Манчестър Сити – Наполи и др. Ако сте решили да пускате голям залог за някой от мачовете в Шампионска лига спокойно може да се възползвате от промоцията на Betfair.

Пълните условия на промоцията може да прочетете тук.