Мобилно приложение на Bet365

 

Линк към bet365.mobile.com

Като всяка уважаваща себе си голяма компания в областта на онлайн хазарта, Bet365 също предлага на своите клиенти удобството да управляват акаунтите си, посредством мобилен телефон или таблет.
Мобилното приложение на Bet365 се нарича Bet365 Навсякъде и е достъпно за: Nokia, Windows Phone, BlackBerry, Android, iPhone и iPad. След като инсталирате Bet365 Навсякъде се нуждаете само от интернет връзка, за да можете да залагате свободно и неограничено, посредством мобилните ви устройства. Имате достъп до всички спортове и пазари, включително тези, които се играят в момента. Освен това клиентите, които ползват iPhone, iPad или Android могат да наблюдават срещата на която са заложили, стига интернет връзката им да позволява това.

bet365 mobile

Бонус Bet365 Навсякъде

Първият залог направен посредством таблет или мобилен телефон ви дава възможност да изискате 100% Бонус, без значение дали сте нов или съществуващ клиент. Максималната стойност на бонуса е 50 лв, а минималният залог е 2 лв. За да изискате бонуса си трябва да проверите вашия имейл, където ще получите т.н. „Код на Офертата”. Просто копирайте този код и го въведете като от падащото меню изберете „Услуги”, след това „Клиенти” и накрая „Оферти”. Като направите това сумата на бонуса ви автоматично ще бъде прехвърлена по вашата сметка.

Няма какво да се колебаете, свалете мобилното приложение на Bet365 и залагайте на воля където и да се намирате. Освен това бонус офертата при първи мобилен залог е много привлекателна и определено си заслужава.

Бонуси на bet365 за български играчи
Последни новини за Bet365