Начини за контакт с Efbet

Страница за контакти на Efbet

Не препоръчваме Efbet !!!

Залагайте в Bet365 и Betway

Efbet предлага много методи за комуникация (Efbet контакти) с отдела за поддръжка на клиенти. Нашия опит и отзивите на повечето хора сочат, че от компанията са некоректни и не винаги биха ви помогнали ако срещнете някакви трудности или неясноти използвайки сайта.

Ефбет контакти

Налични са няколко метода за осъществяване на контакт с екипа за обслужване на клиенти на бранда (Ефбет контакт). В това ревю ще ви представим повече за всеки един от тях. А ето това са методите: efbet chat, efbet email, ефбет телефон за контакт и efbet skype.

0700 20 788 – Ефбет телефон за връзка

Това е ефбет номер, на който лесно може да позвъните и да потърсите решение на проблема си, в случай че имате такъв. Служителите на букмейкърската къща ще ви помогнат с удоволствие.

Ефбет чат на живо

Това е друг много удобен метод за връзка при възникване проблем. За да влезете в efbet chat трябва да отворите уебсайта на бранда и да потърсите бутона за чата, който е с разположение най-горе и най-долу в страницата.

След като го намерите и натиснете, ще бъдете прехвърлени в специалната чат страница, в която ще е нужно да въведете следната информация:

Името ви

Областта, за която се интересувате(темата)

Потребителското ви име(ако сте регистриран)

Остава да натиснете бутона за разговор и ще започнете да чатите със служител на бранда. Има случай, в които може да се наложи да изчакате няколко минути преди чата да започне.

Efbet live chat работи 24/7, така че не се притеснявайте да отправяте вашите запитвания по което и да е време.

Efbet email

Eл. пощата, към която може да се обърнете, в случай че не се нуждаете от незабавен отговор e support@efbet.com.

Skype връзка

Това е доста практичен начин да се свържете с екипа на платформата за залози. Името на скайп профила е support_efbet.

Полезно

Преди да търсите помощ от служителите на букито е добре да погледнете, дали темата за която търсите информация е споменато в специалната секция в сайта с Въпроси и Отговори. На разположение там е огромно количество информация свързана с много от нещата, за които обикновено се задават въпроси.

Ако търсите информация за каквото и да е можете да я намерите в нашия сайт, в който сме посветили множество материали на различни теми засягащи сайта на ефбет.цом.

Например в този сайт е налична информация относно мобилните апликации на Efbet, както и бонусите на Efbet.