Бонуси на водещите сайтове за залози

Всички големи компании за онлайн спортни залози предлагат на своите клиенти множество атрактивни бонуси и промоции. Все пак това е страхотен начин да се привличат нови клиенти и да се задържат старите и лоялни такива. Представяме ви основните бонуси на водещите онлайн хазартни компании на българския пазар:

Бонуси на Betfair
Betfair е най-голямата борса за спортни залози в света. Основните им бонуси са: 30 евро безплатен залог и до 1000 евро кеш бонус за всички нови клиенти; CASH OUT бонус; Парлей бонус до 50% за комбинации на Американски спорт и Бонус застраховка при залог и двата отбора да отбележат гол.
Научете повече за бонусите на Betfair.

Бонуси на Sportingbet
Компанията е един от лидерите на българския пазар и предлага следните бонуси: 100 лв Кеш Бонус за нова сметка; Бонус клуб за лоялни играчи; Промоцията Мач на деня и Типстърска игра за любителите на футболни прогнози.
Научете повече за бонусите на Sportingbet.

Бонуси на Bwin
100% бонус за първи депозит до 50 евро; Combi + за до 30% по-високи коефициенти на комбинираните залози; Double Winnings при залози за първи голмайстор в срещата.
Научете повече за бонусите на Bwin.

Бонуси на Pokerstars
Въпреки, че е най-голямата компания за онлайн покер Pokerstars са доста пестеливи по отношение на бонусите. Единственото което предлагат е бонус до $600 за нови клиенти. За да се възползвате от него обаче трябва да натрупате много покер точки от кеш масите или турнирите.
Научете повече за бонусите на Pokerstars.