Бонуси на водещите сайтове за залози

Системата за възнаграждаване на клиентите в онлайн сайтовете за залози може да изглежда малко объркваща в началото и ние ще опитаме да отговорим на всичките ви въпроси за предлаганите букмейкърски бонуси.

1
Betway лого
Начален бонус 100% до 200лв.
Превъртане 1х депозит + Free Bet
Мин. коефициент 1.5
Времеви лимит 7 дни
2
Начален бонус 100% до 200лв.
Превъртане 5х бонуса + депозита
Мин. коефициент -
Времеви лимит 30 дни
3
Начален бонус 18+ | T&C Apply
Превъртане 1х за отключване
Мин. коефициент 1.2
Времеви лимит 30 дни
4
Начален бонус 100% до 222лв.
Превъртане 7х бонуса + депозита
Мин. коефициент 1.7
Времеви лимит 30 дни
5
Сезам лого
Начален бонус 100% до 150лв.
Превъртане 7х бонуса
Мин. коефициент 1.6
Времеви лимит 30 дни
6
8888.bg
Начален бонус 100% до 888лв.
Превъртане 6х бонуса
Мин. коефициент 1.5
Времеви лимит 30 дни
7
AlphaWin лого
Начален бонус 100% до 200лв.
Превъртане 6х бонуса
Мин. коефициент 1.6
Времеви лимит 30 дни
8
Betano лого
Начален бонус 100% до 300лв.
Превъртане 5х бонуса + депозита
Мин. коефициент 1.6
Времеви лимит 30 дни
9
Начален бонус 100% до 500лв.
Превъртане -
Мин. коефициент -
Времеви лимит -
10
Начален бонус 200% до 100лв.
Нашият екип не препоръчва този букмейкър!
Мин. коефициент 1.3
Времеви лимит 30 дни
11
Начален бонус 100% до 100лв.
Нашият екип не препоръчва този букмейкър!
Мин. коефициент 1.2
Времеви лимит 30 дни

Ще започнем с това, че всеки качествен оператор на онлайн хазарт предлага бонуси за залози на клиентите си. Това ни дава предимството да събираме допълнителен капитал за нашите залози по най-лесния начин. Поради това си струва да слагаме бонус промоциите като важен фактор при оценяването на един букмейкър. Запомнете, че съществуването на бонус оферти не ги прави много добри само по себе си. Има много добри и не толкова добри бонуси.

Какво отличава добрия бонус?

Максималният размер, изискванията за превъртане, процентът и видът на бонуса са основните неща, които трябва да бъдат изяснени за всеки депозитен бонус.

1 Максималният размер

Бонусите се различават и по максималния си размер освен по всичко друго. Надяваме се да успеем да ви обясним това в няколко изречения.

Това е сумата, която е горна граница на бонуса, т.е. не можете да вземете повече пари от горната граница в дадената промоция. Например, ако имаме бонус първи депозит ограничен до 200 лв., вие ще получите най-много 200 лв. независимо колко много пари депозирате.

При предлаганите бонуси за нов клиент сумите на максималния бонус варират най-често между 100 и 200 лв. Има обаче и изключения.

2 Процентът

В допълнение към максималния размер, основна съставна част на букмейкърските оферти е процентът на бонуса. Като нов клиент, например, ще получите 100% бонус от повечето оператори. Така че, ако депозирате 100 лв. получавате допълнителни 100 лв. за игра. Но има букмейкъри, които предлагат 50% или дори 200% към депозита.

3 Условия за превъртане

Още един критерий за класиране на промоционалните предложения е изискването за превъртане/разиграване на бонуса. Тази точка се влияе най-вече от три фактора:

  • Брой превъртания
  • Минимален коефициент
  • Времеви лимит

Броят на превъртания показва колко пъти трябва да заложите размера на бонуса, за да го изтеглите. Бъдете внимателни, защото някои букмейкъри изискват превъртането да бъде на база на сбора от бонуса и депозита, докато други само на бонуса ИЛИ депозита.

Вторият фактор, минималният коефициент за залозите във връзка с превъртането на бонуса. Например, ако минималната ставка е 1.30, само залози над този коефициент ще бъдат взимани под внимание. В зависимост от букмейкъра може да има допълнителни ограничения като само единични или само множествени залози, например. Накрая остава да споменем и времето, което ви се дава за превъртането.

Видът на бонуса

Големите букита създават разнообразна промоционална програма. Най-популярен без никакви съмнения е т.нар. бонус нов клиент, защото той се получава най-бързо – веднага след първия депозит. Много сайтове имат и допълнителни бонус оферти за регистрираните потребители като безплатен залог при специални събития – вашия рожден ден, голям футболен мач или нещо друго. Предлагат се още и бонуси за лоялни клиенти и още много видове промоции, за които ще стане въпрос в следващите редове.

Преглед на различните видове бонуси в букмейкърските къщи

За да разберете какви видове привилегии ще се сблъскате в букмейкърските къщи, решихме да систематизираме различните основни видове бонуси.

Депозитен бонус

Най-често идващ във вид на бонус за първи депозит или седмично/месечно презареждане на сметката, депозитният бонус съдържа всичко това, за което си говорихме по-горе - максимален размер, фиксиран процент и време за изпълнение на изискванията за превъртане. Тук можем да допълним, че често определени методи за депозит не позволят да се вземе депозитен бонус. Най-често това са Skrill и Neteller.

Бонус без депозит

Някои онлайн букмейкъри имат специална оферта: бонус без депозит. Той обикновено се дава на новите клиенти, за да могат да тестват качеството на оператора без риск. Размерът на тези бонуси винаги е доста по-малък от депозитните бонуси - не повече от 10-20 лв. Отново имаме изисквания за превъртане и често те са по-тежки в сравнение с първия вид оферти.

Безплатни залози

От време на време някои букмейкъри пускат оферти за безплатни залози. Условията тук са различни, защото ако спечелите с безплатния си залог от крайната печалба се изважда самият залог. Понякога този безплатен залог се използва и като оферта за първа регистрация.

Кешбек бонус

Т.нар. кешбек бонус е най-лукративен за запалените играчи с много направени залози. Той ще ви даде определен процент обратно, ако се достигне дадено равнище на направените залози. В повечето случаи кешбек бонусът е прогресивен, тоест нараства с увеличаването на обема на залозите, което още повече облагодетелства лоялните играчи.

Увеличени коефициенти

Увеличени коефициенти е много специална оферта, за която трябва да приложим едно малко по-широко разбиране за термина “бонус“. Често сайтовете за залози предлагат много над нормалните коефициенти за някои специални мачове - обикновено увеличеният коефициент е за конкретен пазар и може да се използва само за единичен залог.

Бонус за акумулаторни залози

Букмейкърите са щастливи когато играчите правят комбо залози и много от тях дават допълнителен бонус при акумулаторни фишове с 5 или повече мача. Във всички случаи офертата е прогресивна и бонусът се увеличава заедно с разширяването на фиша. Най-често достига поне до 100 процента.

Мобилен бонус

Днес малко по-рядко, но все още се срещат букмейкъри с мобилен бонус. Той обикновено възнаграждава първия залог от приложението за мобилни залози на оператора.

Винаги ли трябва бонус код?

В миналото беше модерно сред букмейкърите да не дават бонуси (особено за първи депозит) без бонус код, но тази практика замря и почти никъде вече не ви е необходим бонус код. Все пак прочетете правилата на офертата, за да се убедите, че е така. В някои случаи, когато се предлагат няколко различни оферти за нов клиент и играчът трябва да избере само една от тях, изборът се прави чрез въвеждане на бонус кода на съответната промоция.

Възможни причини защо не сте получили бонус?

Има няколко възможни причини защо бонусът ви не е преведен. От една страна, грешката може да е във вас - да не сте разбрали, че, например, депозитите чрез Skrill не получават бонус или че трябва да въведете бонус код при депозита. В други случаи обаче става въпрос за обикновена техническа грешка в системата на букмейкъра. Винаги когато смятате, че трябва да вземете бонус, но не сте го получили, търсете съдействие от поддръжката за клиенти на съответния сайт.