Рейтинг 3.3 от 4 гласа
50% до 200 лв. Начален Бонус Спорт
Рейтинг 3.3 от 4 гласа
50% до 200 лв. Начален Бонус Спорт
18+ | Важат правила и условия
 • 200 лв. за залози на живо
 • Комбо фишове с увеличени коефициенти

Sportingwin Бонуси за Спорт

Бонусите са най-добрият начин един букмейкър да си доведе нови клиенти и компаниите знаят много добре това. Младата генерация бетинг сайтове, които тепърва трябва да се докажат пред играчите, го знаят още по-добре.

Sportingwin България е един такъв сайт. Той е онлайн от края на 2022 г. и носи у нас световен опит в спортните залагания. В тази статия ще разгледаме къде се позиционира неговата оферта за нови клиенти спрямо конкурентите и ще обсъдим всичките й детайли.

Бонуси за спорт

Sportingwin бонус за първи депозит до 200 лева

 • Как се получава? – Регистрираш се, верифицираш имейла, изискваш бонуса и депозираш
 • Размер – 50%
 • Ограничение – до 200 лв.
 • Изискване за депозит – минимум 30 лв.
 • Превъртане – 1 път депозита + 10 пъти бонуса
 • Изисквания за превъртане – залози на живо с 1.45 коефициент
 • Срок за превъртане – 30 дни

Това е основната оферта на бетинг оператора. Този Спортингуин депозитен бонус достига до 200 лева, което не е никак малка сума и според нас си струва да се вземе. Трябва да имате предвид обаче няколко неща.

Първо, тук бонусът и депозитът не са равни, вие ще вземете половината от това, което сте депозирали. Така например, вкарването на 200 лева води като резултат до 100 лева бонус. При желание за оптимално използване на офертата с взимане на максималния й капацитет, депозитът ви е необходимо да бъде за минимум 400 лева.

Превъртането е също нещо, което трябва да се има предвид. Тук залозите пре-мач не се зачитат, както и фишовете в секцията Pinnacle. За да превъртите успешно, от вас се иска да посещавате секция На Живо и да правите залози в нея. За каква сума трябва да са тези залози зависи от вкарания Спортингуин депозит.

1х депозита + 10х бонуса води до следната математика: в случай на депозит от 100 лева и 50 лева бонус, 600 е цялостната сума за превъртане.

В това отношение сме доволни, защото други букмейкъри имат далеч по-тежки правила за разиграването. Sportingwin бонус офертата ви дава и достатъчно време да се справите със задачата – срокът от 30 дни е напълно приемлив.

Разбира се, има и допълнителни правила, които са стандартни за този тип бонуси. Например, не можете да залагате на едно и също събитие няколко пъти, а залозите с азиатски хендикап не водят до превъртане. Това са напълно нормални неща, с които сте се сблъсквали при останалите оферти за депозитен бонус в България.

Комбо на деня

 • Как се получава? – Влизате в секция “Комбо на деня“ и залагате на някое днешно предложение
 • Размер – 10% над печалбата
 • Ограничение – няма
 • Изискване за депозит – няма
 • Превъртане – няма

Това е един бонус на Спортингуин, който не е свързан с депозит или с някакво превъртане – просто ви се подаряват едни 10% отгоре на нормалната печалба. Тоест, ако с нормален залог на същите мачове бихте спечелили 100 лева нетно, при залог поставен от секцията Multiples печалбата ще стане 110 лева.

Всеки ден се добавят такива оферти, в които попадат по три мача във всеки множествен фиш. Те са предварително подготвени и не можете сами да си ги избирате. Например, ако във фиша е сложена победа за Арсенал срещу Манчестър Юнайтед, не можете да смените на успех за “Червените дяволи“. Всъщност можете, но ще изгубите бонуса от 10 процента.

Въпроси и отговори

Мога ли да взема бонуса на Спортингуин без верификация?

Да, можете да се верифицирате след взимането на бонуса.

Колко трябва да депозирам, за да взема целия бонус?

Бонусът е най-много 200 лева, а като процент е 50% - следователно трябва да депозирате 400 лв. за целия бонус.

Има ли Спортингуин бонус без депозит?

Бонусът “Комбо на деня“ не изисква депозит.

Има ли нужда от от Спортингуин бонус код?

Не е необходимо да въвеждате бонус код, за да вземете бонуса.

Заключение

За да бъдем честни, оферираните от Спортингуин бонуси не са най-силната страна на компанията. Ние използваме този сайт заради добрата спортна услуга, включваща Pinnacle, залози с 0% марж и други изгодни оферти. В крайна сметка обаче самата дума “бонус“ означава нещо допълнително, така че сме доволни, че все пак има такова. Офертата от 200 лева не е лоша сама по себе си. Да, тя не е 100% от депозита и се превърта само с мачове на живо, но пък сумата е добра, а сумата за превъртане – сравнително ниска.