Bwin България

Посети сайта на Bwin

Bwin е водеща компания в областта на онлайн хазарта. Основана е през 1997г. и много бързо се разраства. В момента Bwin има повече от 1 милион клиенти по целия свят и е спонсор на някои от най-големите клубове като Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен. Бкмейкърът предлага отлична партньорска програма (афилиейт), повече информация тук…

Bwin спорт покер казино

Български сайт на Bwin

Регистриране в Bwin
Когато натиснете бутона за регистрация се отваря изкачащ прозорец в който трябва да въведете обичайните неща, като адрес, име, пощенски код, потребителско име и парола. Това което впечатлява са възможностите за настройки, като например функцията „Стандартен залог”, която позволява бързо да пускате залози с еднакъв размер за всички събития.

Спортни пазари
Сайта е добре проектиран и много лесен за използване. Тук ще намерите пазари за повече от 90 вида спорт. Bwin е предпочитан от любителите на футболните залози, тъй като предлага двубои от над 500 футболни лиги от над 100 държави по целия свят. Bwin предлага на своите клиенти много голям раздел със залози на живо. Ако не залагате само на късмет, а искате да разгледате обстойна статистика, букмейкъра ви предоставя много изчерпателна статистическа информация за всички популярни лиги на основните спортове.

Разплащания в Bwin
Разплащанията тук могат да се осъществяват посредством всички популярни световни валути. Трябва да имате в предвид, че след като си изберете предпочитана валута не можете да променяте своя избор.

Депозити
Като водеща компания в сферата на онлайн хазарта, Bwin предлага на своите клиенти всички популярни методи за депозиране на средства. Имайте в предвид, че депозитите посредством дебитна или кредитна карта се таксуват с комисионна в размер на 2% от депозираната сума.

Тегления
Ако теглите средства за първи път от Bwin ще ви бъдат изискани сканирани официални документи (лична карта, шофьорска книжка), за да може да се потвърди вашата самоличност. Всички разноски по превода на пари тук се поемат от Bwin. Единственото изключение е ако теглите пари посредством банков трансфер. Тогава вие поемате съответните комисионни на вашата банка.

Надеждност
Bwin е уважаван и напълно надежден букмейкър за онлайн залози. Без съмнение това е един от лидерите в бранша и поради това го препоръчвам горещо на играчите за които сигурността и изчерпателната информация са от основно значение.

Коефициенти
Коефициентите в Bwin са добри, но далеч не са най-високите на пазара. Техния профит марджин варира между 13-15%, като за някои по-малко известни лиги достига дори 17%. Един от плюсовете им е, че не променят толкова често коефициентите си, както правят много от техните конкуренти. Това определено е положителна черта от гледна точка точка на играчите.

Положителни страни

  • Голямо разнообразие от пазари за залагане
  • Много добро и удобно мобилно приложение с което можете да залагате по време на път
  • Едно от най-уважаваните имена в бранша с отлична репутация, извоювана през годините

Отрицателни страни

  • Някои страници на сайта са много натоварващи и понякога се зареждат бавно
  • Не поддържат чат на живо за връзка с клиентите
  • Сравнително ниски коефициенти

Заключение
Bwin е голяма марка в бранша, но има някои слабости. Основната слабост е, че се поставят лимити на печелившите играчи и те могат да залагат само по-малки суми на известен период от време. Иначе сайта им е проектиран отлично и е много лесен за навигация. Сигурността е на много високо ниво, а компанията дори е листната на фондовата борса във Виена. Букмейкърската къща приема клиенти от България.

Покер платформа

bwin-logo

Download Bwin Poker

Една от най-големите компании в областта на онлайн хазарта – Bwin скоро помучи лиценз за България, като това включва и тяхната покер платформа. По този начин  платформата на компанията вече има 22 различни езика и обхваща по голямата част на Европа.

Българската версия на Bwin вече е изцяло работеща. В ход са задействани локални оферти за български играчи, сключени са договори с местни партньори за разплащания и съдържанието на платформата е редактирано, спрямо спецификата на българския пазар.

Онлайн платформата за покер на Bwin е част от Ongame Network, която включва покер залите на други големи компании като Betsson, Eurobet, EuroPoker, RedKings, PokerRoom и др. Като част от Ongame Network, Bwin Poker предлага достъп до един турнир с голям награден фонд, който се провежда през последния уикенд на всеки месец. Входа за този турнир е $1040, но има множество сателити като най-евтините от тях започват с вход от само $1.10. Всеки играч стартира с 10 000 чипа в този турнир, а блиндовете се вдигат на вски 30 минути.

Покер играчите ще могат да участват и в турнира „The Big Deal”, който се провежда всяка неделя. Той е с бай-ин $320 и гарантиран награден фонд от $50 000. За всички нови играчи от Bwin 100% Бонус за първи депозит, ежедневни Фрийроли и примамливи кеш награди при изпълнение на определени мисии.