Бонуси на Bwin

Посети сайта на Bwin

Bwin предлага един от най-привлекателните бонуси за нови клиенти. Освен това има и други много интересни промоции, които са описани по долу:

Партньорска програма – Спечелете пари с партньорската комисона на Bwin, още на адрес www bwinpartypartners.com

Bwin бонус депозит – този бонус е валиден само за нови клиенти на компанията. Дава възможност да получите 100% от първоначалния си депозит (до 50 евро), под формата на безплатни залози. Няма условия за минимален коефициент, когато разигравате бонуса. Единственото условие е 3 пъти да превъртите сумата на бонуса, преди да можете да го изтеглите.

Combi + – комбинирани залози с до 30% по-високи коефициенти. Предварително са подбрани най-интересните двубои за деня, които са включени в тази промоция. Залозите Combi + могат да се правят по няколко различни начина:

Bwin Combi+

  • Top Combi + – селекция от най-известните имена и фаворитите за деня.
  • Combi + Bigs – големите имена във футбола с още по-големи коефициенти.
  • Combi + Favs – групиране и комбиниране на фаворитите, за да се постигнат още по-големи печалби.
  • Combi + DCs – по-безопасна комбинация на залози на двоен шанс с по-високи коефициенти.
  • Combi + Overs – Залози за голове с до 30% по-високи коефициенти.

Double Winnings – този бонус важи за направени залози за първи голмайстор в срещата. Ако избрания от вас играч отбележи първия гол вие прибирате печалбата за която играете. Ако обаче същия играч отбележи още един гол в срещата, печалбата ви се удвоява, под формата на безплатен залог. Бонуса е валиден за следните лиги: Шампионска лига, Лига Европа, Първа Бундеслига, Преиерлийг и Ла Лига.

Ако все още не сте се регистрирали в този сайт няма какво да се колебаете. Една регистрация с депозит от 50 евро ще ви даде възможност да изискате бонуса за нови играчи в размер на 50 евро и веднага на натрупате 100 евро по сметката си.