Рейтинг 4.5 от 2 гласа
Мобилно приложение
Рейтинг 4.5 от 2 гласа
Мобилно приложение

Мобилно приложение на Pokerstars

Мобилното приложение на Pokerstars без съмнение е най-доброто в света в тази индустрия. То е достъпно за iPhone, iPod Touch, iPad и всички мобилни устройства с операционна система Аndroid. Приложението има множество невероятно полезни функции, които ще ви накарат да се чувствате сякаш играете на напълно идентична, но умалената версия на техния софтуер за компютри и лаптопи.

Посети сайта на PokerStars.bg

pokerstars-telefon

Основните предимства и характеристики на мобилното приложение са:
Възможност за игра с истински и виртуални пари;
Автоматичен top-up за кеш масите;
Избиране на определено място на което да седнете на масата;
Онлайн Каса, за да можете да внасяте и теглите пари в движение;

Възможност за едновременна игра на няколко маси. Можете да играете до 5 маси едновременно с iPad и до четири маси едновременно за всички останали мобилни устройства;

Когато мобилното ви устройство има достатъчно добра и надеждна интернет връзка можете да се насладите на цялото разнообразие от Hold’em и Omaha игри. Всички видове Кеш маси, Sit’N’Go и Мулти тейбъл турнири предлагани на стандартната платформа са налични и на мобилната.

Ако обичате покера, но често ви се налага да отсъствате или да пътувате, мобилното приложение на Pokerstars е точно за вас. Благодарение на него ще можете да се наслаждавате на любимата игра навсякъде където мобилното ви устройство има интернет връзка.

Полезна информация за PokerStars
Бонуси в Pokerstars