Bwin Mobile

Посети сайта на Bwin

Компанията Bwin е един от пионерите в областта на мобилните залагания. От дълго време развиват своите user-friendly WAP решения за всички видове мобилни телефони.

Bwin mobile

Мобилното приложение на Bwin ви осигурява моментален достъп до над 30 000 пазари за залози всеки ден. Посредством него вие имате пълен достъп до профила си; можете да пускате единични, множествени залози и системи; можете да разглеждате залозите си. Искате да сте винаги в играта и да пускате залози само с едно натискане, дори когато наблизо няма компютър. Значи мобилното приложение е точно за вас. Посредством него ще имате бърз и лесен достъп от телефона или таблета до всички залози, включително залозите на живо.

Приложението е достъпно за Android и AppStore. Инсталирането е бързо и лесно. За целта заредете страницата m.bwin.com от мобилното си устройство. Натиснете бутона “Download” и след това инсталирайте приложението.

Предимства на мобилното приложение:

  • Достъп до пълната програма за залози на Bwin по всяко време, посредством вашия телефон;
  • Приложението е много лесно за използване и пускането на единични или множествени залози става само с няколко натискания;
  • Имате пълен достъп до вашата сметка и можете да разгледате подробно пуснатите залози;
  • Пълен достъп до пазарите за залози на живо.

Ако все още не сте си изтеглили мобилното приложение на Bwin, няма какво да се колебаете. То ще улесни живота ви и ще ви даде възможност да сте винаги в играта посредством телефона или таблета. Единственото задължително условие е да имате мобилен интернет.
Улеснете процеса по пускането на онлайн залози, посредством мобилната и апликация на Bwin.