Мобилни приложения на водещите сайтове за залози

В последните 10-15 години индустрията за мобилни продукти се разви с невероятно бързи темпове. В наши дни смартфоните и таблетите са толкова разпространени, че повечетo хора купуват на децата си таблет още преди да са навършили 3-4 години. Големите риби в света на онлайн хазарта веднага се усетиха, че това е едно огромно неразработено поле от възможности за предлагане на олнайн услуги и бързо се ориентираха в ситуацията като започнаха да предлагат на клиентите мобилни приложения. Така вече няма нужда да си вкъщи пред компютъра, за да заложиш на любимия отбор или да изиграеш любимия покер турнир. Можеш да правиш това навсякъде, посредством смартфон или таблет стига да имаш добра и надеждна интернет връзка.

Мобилно приложение на Bet365
Съвместимо е с всички видове мобилни телефони и таблети на пазара. Освен това от компанията предлагат атрактивен бонус при пускането на първи мобилен залог.
Научете повече за мобилното приложение на Bet365.

Мобилно приложение на Betfair
Може да бъде свалено безплатно по всяко едно време от сайта им. За препоръчване е първо да си откриете сметка, за да можете да се възползвате от всички функции на приложението.
Научете повече за мобилното приложение на Betfair.

Мобилно приложение на Sportingbet
Мобилното приложение на Sportingbet е съвместимо с iPhone, iPad, Android, Blackberry и Windows. Може да се свали директно от сайта на компанията. Допълнителен стимул да изпробвате приложението е бонуса за първи мобилен залог
Научете повече за мобилното приложение на Sportingbet.

Мобилно приложение на Bwin
Осигурява ви директен достъп навсякъде по всяко време с над 30 000 пазари за залози всеки ден. По този начин постоянно ще сте в течение с актуалните спортни събития и няма да пропуснете нищо.
Научете повече за мобилното приложение на Bwin.

Мобилно приложение на Pokerstars
Pokerstars е най-голямата онлайн покер зала в света. Посредством тяхното мобилно приложение вие ще имате непрекъснат достъп всеки ден до хиляди турнири осигуряващи милиони долари гарантирани парични награди.
Научете повече за мобилното приложение на Pokerstars.