Приложение на Efbet за Android и iOS

Връзка към приложението

Efbet е хазартна компания предоставяща един от най-популярните български сайтове за залагания. Както сме описали в Efbet ревю на сайта, всеки клиент на лицензираната платформа има шанс да използва широк набор от функции и да залага на стотици мачове и игри.

Част от тези функции е и Efbet mobile app, който е напълно безплатен за всеки потребител. Efbet apk се предлага за Android и iOS, но изтеглянето(efbet mobile download) става по два различни начина.

В настоящата статия ще ви разясним как да изтеглите Efbet app android и Efbet app iOS.

Приложенията са удобни и лесни за използване, притежават хубав дизайн и всичко в тях е практично подредено. Ако обичате да залагате без неудобства и ограничения те определено са за вас.

Ако се интересувате да научите повече за функциите, бонусите и залозите, които са достъпни за апликациите и версията, прочетете нашия Ефбет преглед на мобилно приложение и версия.

Efbet Android Download – изтегляне

Изтеглянето на приложението на Ефбет за Андроид става по един единствен начин – през страница в официалния уебсайт на Ефбет, към която сме оставили надежден линк в самото начало на тази страница.

Към настоящия момент апликацията не може да бъде намерена в Google Play Store, от където обикновено се дърпат всички приложения.

След като сте в сайта на Efbet ще видите различни банери. Един от тях е този с апликациите. Натиснете го и ще стигнете до страницата за инсталация. От нея апликацията се сваля с изпълняването на следните елементарни стъпки:

Преди всичко, уверете се, че инсталирането на приложения идващи от неизвестни източници е позволено. В случай, че не е, влезте в настройките на устройството си, след това в “Сигурност” и разрешете тази опция.

Приложението на букмейкъра няма да навреди на вашия телефон или таблет.

Когато се намирате в инсталационната страница, ще видите бутони за Efbet apk download(сваляне) за Android и iOS. Натиснете този за Efbet app android. След свалянето на файла, остава само да го инсталирате и вече ще можете да залагате от където и когато си пожелаете чрез Efbet mobile app.

За да се възползвате от услугите на сайта трябва да си създадете акаунт – Пълна информация относно как се създава регистрация тук.

Efbet app за iOS – Download(сваляне)

Потребителите на Apple устройства имат малко по-голям и дори по-лесен избор, защото те могат да изтеглят приложението от официалният магазин за апликации на Apple.

Просто влезте в App Store, отидете на търсачката и потърсете приложението на компанията, като ключови думи от сорта на mobile efbet, efbet mobile app, efbet apk и т.н.

Достъпен инсталационен метод е и този за Android, който споменахме по-рано, но определено той е малко по-бавен и непрактичен.