Ние препоръчваме Palmsbet

Рейтинг 2.6 от 5 гласа
Рейтинг 2.6 от 5 гласа
+18 | Terms & Conditions

Полезна информация за PokerStars

Pokerstars е най-голямата онлайн покер зала в света и държи около 40% от целия пазар в индустрията. По всяко време на денонощието има десетки хиляди играчи онлайн. Те участват във всяка разновидност на играта и всякави лимити на залозите. Компанията е основана през 2000г. и е регистрирана на остров Ман.

pokerstars-promo

Сигурност
Pokerstars е едно от най-обрите места за хазарт по отношение на сигурността. Компанията разполага с много голям екип по сигурността, който следи всяко едно теглене на пари и всяка една съмнителна игра. Освен това pokerstars.bg е един от малкото сайтове, които провеждат официална верификация за възрастта на своите клиенти. По този начин се намаля значително броя на фалшивите сметки и откраднатите кредитни карти. Можете спокойно да депозирате пари, защото сигурността тук е безупречна.Конкуренция
Поради своята огромна популярност в PokerStars вие можете да намерите всеки вид игра, с всеки вид вход, с всякакъв вид ниво на играчите, всеки ден по всяко време на денонощието. Предлаганите игри с карти тук са: Texas Hold’em, Omaha, Omaha-8, Seven Card Stud, Seven Card Stud Hi / Lo, Razz, HORSE, Five Card Draw и Deuce to Seven Triple Draw. Тук играят най-много от професионалните покер играчи, а Световният шампионат по онлайн покер (WCOOP) е най-големият онлайн покер турнир в света.Софтуер
Pokerstars е създаден за играчи. Той е един от първите сайтове, които въведоха различните размери на игралните маси и по този начин позволиха на своите клиенти да играят на много маси едновременно. Лобито на покерстарс е функционално, информативно и с приятен изглед. Сравнително рядко се получават бъгове в софтуера, но когато това се случи екипа по подръжката разрешава много бързо проблема.

Обслужване на клиенти
Обслужването не клиенти е добро, но има известни ограничения. Има много имейл адреси, които можете да намерите на началната страница на сайта им. Те са винаги активни, но обикновено времето за отговор е около 4 часа. Покерстарс няма директна телефонна линия, но ако им напишете че искате да се чуете с тях по телефон ще ви предоставят такъв. Обслужването там обаче е само на английски или испански език.

Етичност към клиентите
Poker Stars е компания, която е стигнала до върха, понеже се грижи за своите клиенти. Те поддържат своята платформа на 14 различни езика (включително български), приемат клиенти от САЩ и осигуряват възможност за игра на 16 маси едновременно. Всичко това се прави с цел клиента да се чувства щастлив и комфортно, когато сяда на масите за игра. Тази грижа към клиентите превръща Покер Старс в организация от най-висок ранг.

Промоции и бонуси
Всеки си има своята ахилесова пета и при Pokerstars това са бонусите и промоциите. Компанията предлага няколко солидни бонуса при регистрирането на нова сметка и голямо количество фрийроли и сателити, но не са сред лидерите в бранша по отношение на даването на парични бонуси. Тяхната система от бонус клиентски точки е под средното ниво за бранша и бонусите им за презареждане също не са от най-апетитните.

Като заключение можем да кажем, че Pokerstars е единствената компания за онлайн покер, което има лиценз за българския пазар. Това означава, че можете съвсем легално да се наслаждавате на многообразието от игри, предлагани от най-голямата и реномирана компания в бранша.

Бонуси в Pokerstars
Мобилно приложение на Pokerstars