Информация за първия български хазартен портал

Hazart.net е сайт който си е поставил една основна цел и тя е да представя полезна и изчерпателна информация на българските интернет потребители за всичко свързано с онлайн залозите: Ревюта на най-добрите онлайн букмейкъри в света; Интересни новини свързани с хазартната индустрия; Описание на всички основни начини за разплащане в интернет; Лицензионни режими за онлайн хазарт по света; Мобилни приложения за пускане на залози по телефона и др. Разбира се темите не са изчерпани. В близко бъдеще ще се постараем да засегнем още интересни теми и да бъдем още по-полезни на читателите си.

Дебело подчертаваме, че нашите виждания за хазарта са като за едно приятно развлечение, към което в никакъв случай не трябва да ставаме зависими. Зависимостта към хазарта е болестно състояние, което без преувеличения може да се сравнява с алкохолната или наркотична зависимост. За да ви предпазим от всичко това създадохме секция Хазартна зависимост в която подробно са описани основните рискове, свързани с хазартната зависимост и как ефективно да се предпазите от тях.

Ако вие или ваш близък сте жертва на хазартна зависимост можете да ни задавате конкретни въпроси на които ще се постараем да отговорим компетентно. Премълчаването на проблема може само да влоши проблема и да доведе до още по-неприятни последици. Освен по въпроси свързани с хазартната зависимост с радост ще приемаме и всякакви забележки или идеи за нови теми в нашия сайт. Можете да ни изпращате имейл.

С навлизането на интернет и новите технологии игралната индустрия се промени из основи. Вече всеки може да се наслаждава на тръпката от хазарта от уюта на своя дом. Интернет обаче често е непозната територия, особено за потребителите на средна или в напреднала възраст.

Нека заедно да направим най-добрия, изчерпателен и полезен сайт за онлайн хазарт!