Betway – бонус 50 евро за нови клиенти

betway-nachalna-stranica

Работещ линк за България: www.sports.betway.com

Betway е европейска хазартна компания, която е регистрирана в Малта. Стартира своята дейност през 2006г. и от тогава до сега се стреми да предлага на своите клиенти конкурентни коефициенти, голямо разнообразие от пазари и добро обслужване. Възможността за контакт с хора от компанията е денонощна. Предлагат няколко канала за обратна връзка, сред които имейл, телефонна линия и чат на живо. Отговарят много бързо и освен това поддържат връзката с клиента на 15 различни езика.

betway-zalozi-na-jivoВсеки ден тук може да намерите над 12 000 пазара, покриващи всички основни портове и лиги. Залозите им на живо също са на сравнително добро ниво. Сред основните им недостатъци са това, че не предлагат стрийминг и бонуса им за нови клиенти не е достъпен за клиенти ползващи български IP адрес. Разбира се можете да вземете бонуса ако се намирате в чужбина или сте в България, но ползвате чуждо IP.

Бонуса за нови клиенти е на стойност 50 евро, долара или паундове, в зависимост от валутата в която сте си открили сметката. За да получите целия бонус трябва да депозирате минимум 50 единици от избраната валута и да ги загубите в рамките на 7 дни. Ако изпълните това условие ще получите нови 50 евра, долари или паундове под формата на бонус. Безплатния залог трябва да бъде превъртян минимум 6 пъти, преди да може да бъде изтеглен. Това означава, че трябва да заложите общо 300 валутни единици, преди да имате право да изтеглите печалбите. Има и още едно условие и то е, че всички тези 6 превъртания на бонуса трябва да бъдат извършени само в рамките на 7 дни. Освен това когато правите превъртане на бонуса, независимо дали става въпрос за единичен или комбиниран залог, коефициента не трябва да е по-малко от 2.00.