Вход към Bet365

 

 

 

 

 

Нашето мнение е, че компанията Bet365 е едно от най-популярните и сигурни места за онлайн залози и световен лидер в бранша.

Спортни пазари – Поглед към спортните залози на bet365
Букмейкъра предлага невероятно богата гама от спортни събития. Тук ще намерите всички големи спортни лиги и състезания, които се провеждат по целия свят. Разбира се тук ще намерите и по-малко популярни спортове като дартс, колоездене, моторни спортове и др. От компанията са се постарали да покрият всичко на което може да се залага.

Залагания в Bet365
Букито разполага с най-добрия набор от възможности за залози, които съществуват в хазартната онлайн индустрия. Предлагат се всички традиционни форми на залагане, както и т.н. „еxotic” и „proposition” залози не само за популярните спортни лиги, но и за по-долните дивизии и по-рядко играни спортове като волейбол, колоездене, бокс, голф и др.

Как да отворим нова сметка – Регистриране в Bet365
Регистрацията в Bet365 става много бързо и лесно. Ще бъдете помолени да предоставите основните си лични данни и ако на някакъв етап имате проблеми може да получите помощ от служителите на компанията посредством чат на живо, по имейл или като се обадите по телефона.

Разплащания в Bet365Начини на депозит в Bet365. Преглед на лимити и такси с различни методи за депозиране.
От меню „Услуги” изберете „Депозит” и ще ви се зареди нов прозорец в който посредством падащо меню са изброени всички популярни методи за депозиране, като например дебитни/кредитни карти, онлайн портфейли и др. Можете да правите депозити и посредством директен банков превод или чек.Таблица с методите на теглене в bet365 чрез сравняване на такси и лимити.Поставяне на залог
Това става много лесно, след като намерите събитието на което искате да заложите, просто кликнете на коефициента който искате и ще се зареди вашия фиш за залози. В него въвеждате желаната сума и натискате бутона „Заложи”. След това трябва да потвърдите направения залог и това е всичко, вече сте в играта.Функцията „Затвори залог”
Наскоро Bet365 въведе една нова функция, която позволява на играчите да „затварят” своите залози, преди те да са приключили. Това на практика означава, че можете да осребрите своя фиш преди края на съответното спортно събитие. Функцията е достъпна за повечето пазари, но най-вече за футбол, тенис и баскетбол. Има определени пазари на които функцията „Затвори залог” не е достъпна. Такива са: Азиатски хендикап, Гол линия, Равенство няма залог, Първи/следващ/последен голмайстор, Скоркаст и др. Имайте в предвид, че ако залога ви отговаря на някой бонус на Bet365, то той ще бъде загубен, ако затворите залога.Положителни страни:

  • Надежден букмейкър с много добро реноме;
  • Голям обхват на пазарите за залагане, включително и залаганията на живо;
  • Едни от най-добрите бонуси на пазара.

Отрицателни страни:

  • Често се поставят лимити на печалбите на играчите;
  • Понякога пазарите на живо се зареждат много бавно.

Още материали свързани с Bet365
Bet 365 Group Limited Wikipedia

Експертно мнение
Безспорно Bet365 е един от лидерите на пазара с голямо покритие от спортове, специални функции, големи промоции и изключително конкурентни коефициенти. Много от срещите се стриймват на живо в сайта и по този начин може да прецените дали залозите ви са адекватни. Ако сте новобранци в света на онлайн залозите, това е вашето място.