На Живо Манчестър Юнайтед – Ливърпул

Оферта На Живо Манчестър Юнайтед

Този четвъртък ще се изиграе реванша на най-голямото дерби в английския футбол – това между отборите на Манчестър Юнайтед и Ливърпул. За първи път в историята двата отбора се срещат на европейска сцена и това придава допълнителен заряд на дербито.

Първата среща преди една седмица завърши с победа 2:0 за Ливърпул и това до голяма степен накланя везните в полза на червените от „Анфийлд”. Манчестър Юнайтед обаче не е отбор, който се отказва лесно и със сигурност ще се бори докрай, за да защити името си.

За да направят дербито още по-интересно от една от най-големите онлайн хазартни компании – Bet365, предлагат на всички свои български клиенти една невероятна промоция – „Оферта на живо”.

За да участвате в промоцията трябва просто да пуснете залог преди началото на мача на избран от вас пазар на стойност до 20 лв или еквивалента на тази сума в друга валута (например 10 евро).  След това изчакайте началото на двубоя и пуснете още един залог за същата сума, този път от секция „На Живо” на Бет365. Ако изпълните тези две прости условия залога ви на живо ще бъде възстановен, в случай, че загубите.

Разбира се има няколко правила, които трябва да спазвате, за да бъде върнат обратно загубения залог на живо.  Ако затворите залога си изцяло или частично, посредством бутона „Затвори Залог” нямате право да участвате за тази промоция.  В промоцията участва само първия пуснат от вас залог в секция „На Живо” на стойност до 20 лв.

Това е всичко залагайте смело „На Живо”, защото залога ви е подсигурен и дори да не познаете прогнозираното от вас събитие, парите ви ще бъдат върнати обратно по сметката.

Желаем успех на всички!

Публикувано на 17.03.2016