1xBet Виртуални Залози

Посети 1xBet

1xBet, най-мащабния сайт за залози в Източна Европа и един от най-мащабните в целия свят, има своя сериозен отпечатък в областта на виртуалните залози. Този модерен и иновативен продукт сам по себе си предлага хиляди възможности за залози всеки ден, които идват като допълнение към вече съществуващите хиляди казино игри и хиляди спортни двубои всяка седмица.

Какви са виртуалните предложения на 1xBet

В раздел “Virtual Sports“ ще откриете линкове към четири разработчика на софтуер за виртуални спортове, на чиито симулации на спортни срещи може да залага всеки един любител на залозите с регистрация в 1xBet. В тази статия ще ви разкажем какви са игрите на всеки един от тези четири разработчика, както и за електронните спортове в раздела за залози на живо, които също трябва да бъдат причислени към виртуалните спортове.

Виртуални спортове на Global Bet в 1xBet

След като натиснете върху Global Bet, ще видите 7 игри, които се предлагат от тази компания. Те са:

 • Футбол
 • Футболна лига
 • Хрътки
 • Надбягвания с коне
 • Надбягвания с камили
 • Още един вид хрътки
 • Спийдуей

Качеството на графиката, по наше мнение, е високо, но в някои от игрите тя не е особено реалистична. Какво имаме предвид – във футбола, например, топката се движи много по-бързо, отколкото може да се движи в реалния свят. Това е малко дразнещо поне в началото, но като цяло можем да кажем добри думи за игрите на този разработчик.

Виртуални спортове на Leap Gaming в 1xBet

Този оператор предлага рекорден брой виртуални спортове:

 • 6 вида виртуален футбол, като в различните разновидности се симулират едни от най-популярните футболни турнири – Шампионска лига, Лига Европа, Световно първенство, Европейско първенство и Купата на африканските нации. Можете, например, да залагате на симулация на Световното първенство в Русия, където се използват същия жребий за разпределение на групите като този при истинския турнир. Ако смятате, че някой друг отбор е трябвало да спечели Мондиала, направете залог за него и проследете дали симулацията ще бъде на вашето мнение!
 • Най-различни виртуални надбягвания – с коне, с кучета, тротинг, спийдуей и други.
 • Виртуален тенис
 • Виртуално ръгби
 • Виртуален американски футбол

Единственото, което не ни харесва в игрите на Leap Gaming, е, че при част от тях нямаме визуализация на двубоя, а единствено резултат. За сметка на това, качеството на визуализацията е много високо за игрите, които имат такава.

Виртуални спортове от Golden Race в 1xBet

Игрите на Golden Race са не по-малко богати на различни възможности за залози. Само във футбола, например, имаме избор от цели 7 виртуални лиги, които правят симулация на Серия А, Премиър Лийг, Бундеслигата, Лига 1, Супер лигата на Турция, Лигата на Нациите и първенство на 20-те най-силни отбори в Европа.

Заедно с виртуалните футболни лиги, Golden Race предлагат още и виртуални надбягвания с кучета, коне, мотоциклети и спийдуей от различни писти.

Виртуални спортове от Digital Sports Tech в 1xBet

Тези игри не са виртуален спорт в общия смисъл на думата, но все пак са сложени в този раздел и поради тази причина ще им обърнем внимание.

Digital Sports Tech предлагат по същество т.нар. “player props“, при които правите индивидуални залози за дадени играчи. Така, ако смятате, че някой баскетболист ще вкара над 25 точки в предстоящия мач или че някой футболист ще отправи повече удари от свой конкурент, можете да направите залог за това. Към момента на написването на статията обаче, такива залози могат да се правят само за играчи от американските лиги MLB и NFL.

“Live“ раздела и виртуалните спортове в него

Последно, но не на последно място, са виртуалните спортове, които са толкова добри и толкова наподобяват истинския спорт, че са изведени от раздела за виртуални спортове и са поставени в раздела за залози на живо на истински събития.

Там ще можете да залагате на виртуални игри от най-високо качество. Феновете на електронните спортове знаят колко е реалистично качеството на игри като PES и FIFA 2018 – е, това са част от виртуалните спортове, на които се приемат залози в раздел “Live“!

Освен на тези две футболни симулации, раздела предлага и залози на други е-спортове като:

 • Call of Duty
 • Counter Strike
 • Laser League
 • Mortal Kombat
 • Angry Birds
 • Mutant League

Правим уточнението, че, също както при виртуалните спортове, и при тези залози залагате на компютърно-симулирани двубои. Отделно от това, 1xBet пуска залози и на истински битки между професионални състезатели отбори в тези електронни игри, но това е друга тема на разговор.