Покер платформата на Bwin вече е достъпна за българи на български език

bwin-logo

Download Bwin Poker

Една от най-големите компании в областта на онлайн хазарта – Bwin скоро помучи лиценз за България, като това включва и тяхната покер платформа. По този начин  платформата на компанията вече има 22 различни езика и обхваща по голямата част на Европа.

Българската версия на Bwin вече е изцяло работеща. В ход са задействани локални оферти за български играчи, сключени са договори с местни партньори за разплащания и съдържанието на платформата е редактирано, спрямо спецификата на българския пазар.

Онлайн платформата за покер на Bwin е част от Ongame Network, която включва покер залите на други големи компании като Betsson, Eurobet, EuroPoker, RedKings, PokerRoom и др. Като част от Ongame Network, Bwin Poker предлага достъп до един турнир с голям награден фонд, който се провежда през последния уикенд на всеки месец. Входа за този турнир е $1040, но има множество сателити като най-евтините от тях започват с вход от само $1.10. Всеки играч стартира с 10 000 чипа в този турнир, а блиндовете се вдигат на вски 30 минути.

Покер играчите ще могат да участват и в турнира „The Big Deal”, който се провежда всяка неделя. Той е с бай-ин $320 и гарантиран награден фонд от $50 000. За всички нови играчи от Bwin 100% Бонус за първи депозит, ежедневни Фрийроли и примамливи кеш награди при изпълнение на определени мисии.