Депозит на пари в Efbet

Посети Efbet

Efbet е един от топ сайтовете за онлайн залози в България. Компанията работи с лиценз за българският пазар от години и е добре позната на залагащите както в, така и извън интернет. Нашият опит доказва, че букмейкъра е точен във всеки един от аспектите.

Брандът предлага една от най-качествените платформи за онлайн залагания от всякакъв тип в страната. След като сте преминали успешно регистрационния процес в Ефбет идва момента за депозит на пари в сайта, за да залагате на любимите си мачове и игри.

В този текст ще ви разкажем как да направите Ефбет депозит на пари по най-лесния възможен начин.

Ефбет депозит

Депозирането на пари в сметка в сайта не е сложно и отнема малко време. Следващите указания ще са ви от полза, в случай че има нещо, което не е ясно в процеса по Efbet депозит

Отидете в официалния сайт на Efbet.com (директен линк в началото на статията)

Влезте в акаунта си през жълтия бутон за влизане, който се намира до този за Регистрация.

Когато сте във вашия профил кликнете на бутона за Депозит, който също е с жълт цвят и е позициониран в горния десен ъгъл на страницата.

След кликването, ще се отвори нова страница, която е доста важна, тъй като тя съдържа цялата информация и от там се контролира всичко всичко свързано с депозити, тегления и т.н.

Във въпросната страница има място, където е нужно да въведете метод за разплащане, който предпочитате (прочети статия за всички методи за плащания в Efbet). Другото, което трябва да бъде отбелязано е сумата, която желаете да депозирате. След което е задължително да се въведе паролата на акаунта.

С натискането на бутона Направи Депозит, системата ще ви препрати в нова страница. Каква ще е тя зависи от метода за Efbet депозит на пари, който сте предпочели.

Ако депозирате пари чрез карта, ще ви препратят към страница, където трябва да се въведат данните от картата(задължително е имената на въпросната карта да са същите като тези на собственика на акаунта в Efbet).

Ако сте избрали електронен портфейл, ще ви отвори сайта на съответния такъв и ще трябва да прехвърлите средства от тамушния си акаунт към Efbet.

Това е най-важното което трябва да се знае за процеса по депозит в Efbet. Ако възникнат някакви проблеми или неясноти при депозит на пари в Ефбет, не се притеснявайте да се обърнете към отдела за обслужване на клиенти на Efbet.