Теглене на пари от Efbet

Към Efbet

Efbet е сред най-качествените платформи за залози достъпни от територията на България. Брандът е известен на интернет залагащите с огромния си опит и авторитет в хазартната ниша. Компанията оперира с хазартен лиценз от години – онлайн и офлайн.

Този материал ще ви предостави кратка и ясна информация относно това как се извършва Ефбет теглене на пари, а също и за разплащателните методи и валутите, с които хазартния сайт работи.

Ефбет теглене на пари

Процедурата по теглене на пари от платформата отнема сравнително малко усилия и време. Ето как да изтеглите парите си стъпка по стъпка.

За да изтеглите натрупаните средства в акаунта ви(efbet теглене) първо трябва да отидете в уебсайта и да влезете във вашия профил – в случай, че нямате такъв научете как се създава Efbet акаунт тук.

След като сте се логнали и сте в профила си, намерете и натиснете жълтия бутон Депозит. След натискато ще бъдете прехвърлен на нова страница, от където се контролират всички трансфери на пари от и към сайта. В менюто на тази страница се намира бутона Тегления, на който трябва да кликнете.

Натискайки въпросния бутон се отваря отделна страница с полета, където трябва да въведете предпочитания метод за извършване на тегленето и желаната сума за efbet теглене.

В зависимост от избрания метод ще трябва да се въведат някой детайли. Например при ефбет теглене на пари чрез банкова карта ще е нужно да въведете детайлите от въпросната карта.

При ефбет теглене на пари използвайки онлайн портфейл системата пренасочва към уебсайта на дадения портфейл, където е нужно да попълните необходимите детайли.

Обичайно, букмейкъра изисква от всеки потребител верифициране в Efbet при първото теглене на пари от акаунта ви. Научете как да потвърдите самоличността си в нашата статия направена специално за този процес.

Efbet разплащателни методи

Методите(efbet методи за депозит и теглене) са доста гъвкави и много на брой. Компанията се е постарала да застъпи желанията на всеки тип клиент.

За депозиране и теглене на средства от букмейкърския сайт могат да се използват следните методи за разплащания:

Ел. портфейли (Epay, Skrill, Neteller, EcoPayz) – Удобни и бързи
Силно предпочитан вариант – Кредитни и дебитни карти (Visa, MasterCard, Maestro)
Депозити и Ефбет теглене EasyPay – Хиляди офиси в цялата страна
Cashterminal – Устройство за плащане(хиляди из страната)
Банков Превод – Традиционен, но бавен метод
Bitcoin(в момента не се предлага)

Efbet валути

Валутите, които компанията приема са 4 от най-популярните. Всяка една от тях може да се използва за депозити и тегления чрез всеки един от гореспоменатите методи.

Лев(български) – BGN
Евро(EUR)
Долар(американски) – USD
Лира (турска) – TRY