Верифициране и активиране на профил в Ефбет

Посети сайта на Efbet

След създаване на акаунт в една от най-известните и качествени онлайн букмейкърски платформи в България – Efbet идва момента когато новия профил трябва да бъде активиран, а по-късно и верифициран при първото изтегляне на пари от сайта.

Полезни материали за регистриране в Efbet и изтегляне на пари от Efbet може да намерите на тези два линка.

Съдържанието на тази статия е насочено към Ефбет верификация на акаунт и Ефбет активиране на профил и как по-точно се правят. Също така ще ви разкажем и за Ефбет закриване на сметка – как става.

Efbet активация на акаунт

За да активирате успешно новия си акаунт отидете на имейла, който сте дали при регистрацията в сайта. Там трябва да сте получили активационен линк, който трябва да отворите и така ще активирате профила си успешно.

Така вече може да залагате в уебсайта безпроблемно. Във въпросното писмо има и някой други интересни детайли, като информация за началната промо оферта.

Ефбет верификация на акаунт

Това е процедура, която е задължителна, за да осигури сигурността на вашите пари. Обикновено първото верифициране на акаунт в Efbet се прави при първото изтегляне на средства от онлайн букмейкърската къща.

Обичайно екипа на компанията изисква от своите клиенти следните документи: шофьорска книжка или лична карта под формата на снимка или сканиран дубликат.

Понякога се изискват и детайли свързани с транзакциите ви извършени през дебитни, кредитни карти или ел. портфейли.

С по-прости думи верифицирането е нещо като потвърждаване на самоличност. В случай, че посещавате често акаунта си, едва ли ще ви се наложи да извършите тази процедура повторно.

Няма причина да се опасявате за личната информация, която е предоставена. Ефбет верификация на акаунт е напълно рутинен процес, а компанията е лицензирана и притежава огромен авторитет, така че всичко е напълно безопасно.

Ефбет закриване на сметка

Всеки играч, който желае да закрие акаунта си в Efbet може да го направи. Това става чрез изпращане на писмо до имейл адреса на бранда, в което трябва да се спомене, че желаете да закриете изцяло действащия си профил.

Ако даден акаунт не е използван повече от 12 последователни месеца, то той се счита за неактивен и Efbet има право да го закрие. Силно ви съветваме да изтеглите всичките си средства преди да закриете или спрете да залагате в даден профил, за да избегнете сложни ситуации по-късно.

Ако се интересувате от нещо по-специфично относно процеса по Ефбет закриване на сметка, то прочетете условията, които може да намерите в сайта на компанията(директен линк има най-горе в тази страница) или се обърнете към екипа отговарящ за поддръжка на клиентите.