Пряко предаване и залози на живо в Efbet

Влез в Efbet

Залаганията на мачове в реално време е опция, която качествените букмейкъри е нужно да предоставят на своите клиенти. В България, такава функция предлага един от най-добрите сайтове за залагания, а именно този на Efbet.

Това ревю е написано с целта да предостави повече информация на залагащите, как да използват Ефбет залози на живо раздела.

Залозите в пряко време са интересна и печеливша алтернатива на нормалните залози преди началото на дадена среща. Те отварят много нови възможности за залози, като дават по-реална преценка за даденото събитие, тъй като то е вече в развой.

Ефбет залози на живо

Секцията Ефбет на живо (еfbet na jivo) се намира в основното меню на сайта на Efbet, за който има официален линк в началото на този текст. След натискането на бутона, който води към секцията се открива нова страница.

В най-лявата част на страницата се намира и мястото където са всички срещи и спортове налични за поставяне на залог на живо в момента (бутонът Всички). До този бутон има и такъв с монитор, който показва всички мачове, за които е налично безплатно пряко предаване – Ефбет пряко предаване, Efbet livestream или Ефбет ТВ на живо.

Наличните спортове са разнообразни и са от сорта на Тенис, Футбол, Волейбол, Баскетбол мачове. По-малко популярните спортове също присъстват силно. Срещи за поставяне на Efbet залози на живо има ежедневно. При натискане върху даден мач пред вас ще се отвори статистика, опции за залагане и коефициенти за него.

Коефициентите в Live секцията(еfbet na jivo) на Efbet са едни от най-високите. Опциите за залагания предлагат богат и интересен избор. Статистиката пък е изключително полезна, защото позволява да се направи реална преценка на развоя на мача до дадения момент и следователно да се постави адекватен и печеливш залог.

Можете да залагате на кой ще отбележи следващ гол в мача, ПОД/НАД, резултат след дадена минута в срещата, точен резултат, общ брой голове, двоен шанс и много други, които зависят от спорта и популярността на събитието. За популярните събития, броя на опциите е огромен.

Статистиката позволява да се следят картоните, корнерите, головете и други, като отново е различно за всеки отделен спорт. Единственият негатив е липсата на анимирана картина на срещите, но пък за сметка на това е налично висококачествено ТВ на живо, за което ви споменахме по рано.

В заключение, екипа на сайта силно ви препоръчва секцията Efbet залози на живо. Efbet е мястото за всеки желаещ да залага както в реално време, така и като цяло на спорт.