Рубрика с прогнози от Efbet

Към прогнозите на Efbet

Efbet предоставя редица от привлекателни предложения на българските залагащи. Едно от най-интересните и актуални е свързано със спортни, предимно футболни прогнози и се казва “Право в целта”.

Компанията дава шанса на своите клиенти да се възползват от безплатни ежедневни анализи на мачовете от цял свят. Това се случва в рубриката Ефбет прогнози (prognozi efbet), която се води от познато лице в българския спортен свят – Жаклин Михайлов.

Останете до край, за да разберете какво представляват прогнозите на Жаклин (жаклин михайлов прогнози ефбет).

Ефбет прогнози – какви срещи се прогнозират?

Основното, за което родния спортен журналист дава прогнози са футболни мачове. Останалите топ спортове, като Баскетболни, Тенис и волейболни срещи също се срещат из експертните прогнози на журналиста, но не чак толкова колкото футбола.

Турнирите, които се срещат най-често в прогнозите на Жаклин (прогнози ефбет) са най-интересните – европейските, защото те вълнуват повечето фенове.

Много често в рубриката с прогнози ефбет ще откриете големите дербита от европейския футбол.

Като цяло, “Право в Целта” (efbet prognozi) обхваща срещите от следните първенства:

Английската Висша Лига, която е добре позната на всеки футболен фен
Първа професионална лига в България, която е следена от родните футболни привърженици.
Германската бундеслига, италианската Серия А и испанската Ла Лига, също са на фокус.

Ефбет прогнози се дават разбира се и за двете топ-европейски лиги, Шампионската и Лига Европа. Ще намерите още и прогнози за мачовете извън стария континент.

Къде намерим Ефбет прогнози (prognozi efbet)

В началото на тази статия има поставен линк към страницата на Efbet, където малко след влизането ще видите връзка, която води към специалната страница с анализите.

prognozi.efbet.com е адреса на сайта с прогнозите.

Какво представлява страницата с прогнози?

Постройката на страницата е удобна, прогнозите са разделени на постове, всеки от които за отделен ден. Просто отворете публикацията с желаната дата.

Вида на прогнозите е полезен. Той представлява цяла статия, съдържаща добре аргументирани анализи с факти и статистика за всички мачове индивидуално, а не списък с 1×2 прогноза за всеки мач. Това позволява на потребителите да разсъждават над предстоящите игри.

Специалистът поставя прогнозата с най-голяма сигурност на челна позиция в постовете си. Той дава още и коефициенти за всяка среща, като това позволява на залагащите да изберат най-атрактивния и да заложат директно в платформата на Efbet.

Повече за Жаклин Михайлов

Водещия на тази рубрика е спортен журналист с доста опит в областта зад гърба си. Той е писал и продължава да пише статии за едни от най-известните спортни издания у нас. Също така Жаклин Михайлов (прогнози ефбет) е създател и бивш директор на спортното издание Меридиан Мач.

Рубриката “Право в целта” (prognozi efbet) е настоящето му занимание. Средната успеваемост на неговите прогнози е между 70 и 90 процента.