Оферта за нови клиенти на Betfair – Заложете довечера за победа на Ливърпул на коефициент 30.0!!!

Ако все още нямате регистрация в Betfair сега е точния момент да си направите. Един от водещите световни букмейкъри предлага страхотна оферта за нови клиенти за предстоящия тази вечер двубой между отборите на Ливърпул и Цървена звезда.

Повечето водещи букмейкъри дават коефициент за победа на Ливърпул от 1.05 до 1.10. Betfaif дава възможност на всички новорегистрирани клиенти да заложат за победа на домакините при коефициент 30.0!!! Да правилно сте чули и прочели коефициент 30.0. Разбира се има и ограничение на залога, който можете да направите и то е €1, но въпреки това говорим за €30 почти сигурна печалба.

Единственото, което трябва да направите е да си откриете нова сметка в Betfair, като по време на регистрацията въведете промоционален код: ZFBFTB. След това отидете в секция Спорт и изберете мача Ливърпул – Цървена звезда. Трябва да направите единичен залог на Краен резултат за Ливърпул на стойност до 1 евро и коефициента ви ще набъбне до невероятната ставка 30.0!

Ако залогът ви е успешен печалбата ще се изплати по вашата сметка в рамките на 24 часа под формата на бонус. Бонусът трябва да бъде използван в рамките на 30 дни, като той може да се залага само на единични залози в секция Спорт при коефициент по-голям от 1.20.

Това е всичко лесно и просто. Затова, ако все още нямате сметка в Befair Ви съветваме да побързате и да се регистрирате, защото промоцията не е за изтърване. Срещата започва тази вечер от 22:00 часа, така че за бонуса могат да се класират всички нови клиенти, които пуснат своя залог преди този час.

Желаем успех на всички! За допълнителни пояснения относно тази оферта може да посетите страницата на Betfair.