Betfair България

Посети сайта на Betfair

Търсите сигурно място, където да пускате онлайн залози, да има 24-часово обслужване на клиенти на български език и едни от най-високите коефициенти на пазара. Не е нужно да търсите повече онлайн букмейкъра Betfair е идеалното място за вас.

Регистрация в Betfair

Регистрация в Betfair

Betfair е една от водещите компании за спортни залози в световен мащаб. Основана е през 1999 и веднага се превръща  в хит на пазара, тъй като предлага едно революционно нововъведение, а именно модела на борси за спортни залози. Това е съвсем нов подход при който играчите правят директни залози един срещу друг и реално техните залози определят коефициентите. Това дава възможност на потребителите да оперират едновременно като играчи и букмейкъри.

Сигурно ще се запитате какво печели компанията от вашите игрички „дай ми” „на ти”. Печели и то много. Подобно на повечето борси за залози Betfair реализира своите приходи, като си удържа комисионни върху нетните печалби на играчите.  За българския пазар комисионната е 6.5% от оборота на всички печеливши залози.

Освен борсата Betfair предлага и Sportsbook продукт при който се залага по стандартния начин по коефициенти предварително определени от букмейкъра. При това положение вие реално играете срещу компанията и тук потенциалните ви печалби няма да бъдат таксувани с комисионни.

Betfair Спорт

Betfair Спорт

Както може би вече се досещате коефициентите на Sportsbook в повечето случаи са по-ниски от тези на борсата. Все пак често се получават изключения, когато хората залагащи на борсата имат различни очаквания от прогнозите на букмейкъра. В секцията Sportsbook можете да правите комбинирани залози, като изберете желания от вас брой срещи. Така имате възможност да реализирате много по-големи печалби с по-малък залог.
Betfair има много лесен за навигация интерфейс, който беше подобрен и обновен наскоро. Компанията получи лиценз  от Комисията по хазарта и може свободно да оперира на българския пазар. Върнати бяха менютата на български език, но засега това важи само за Sportsbook.

За съжаление борсата все още не поддържа българска версия. Затова за тези които не разбират английски ще се опитам да обясня набързо как стоят нещата. Ето как изглежда пазара на една футболна среща на борсата:

Betfair Exchange

Betfair Exchange

Най-важното нещо е да разберете какво представляват оцветените със синьо и розово полета в които са написани коефициентите. Това са актуалните пазарни коефициенти на които ако пуснете залог той ще бъде приет веднага. Полето “Back” оцветено в синьо на български се превежда „За” и отразява коефициента даденото събитие да се случи. Вдясно от него се намира розовото поле “Lay” (Срещу) то показва какъв е коефициента събитието да не се случи. Полетата „За” и „Срещу” отговарят напълно полетата „Купува” и „Продава” на финансовите борси.
Можете да поддържате портфейла си в Betfair във всички основни световни валути. Депозитите и тегленията могат да се осъществяват посредством всички популярни методи, като дебитна/кредитна карта, Moneybookers, PayPal, Neteller, директен банков трансфер, банкови чекове и др. Депозитите с дебитни или кредитни карти се таксуват с комисионна от 1.5% от размера на депозираната сума.

Положителни страни:

  • Много добър бонус за нови клиенти
  • Много и разнообразни залози на живо
  • Утвърдена марка на пазара с много добър имидж

Отрицателни черти:

  • Малки обороти на някои пазари на борсата6.5% такса върху печалбите от борсата
  • Борсата все още няма българско приложение

И така ако трябва да обобщим Betfair е една от големите риби на пазара и определено е сигурно място за вашите пари. Горещо препоръчвам този онлайн букмейкър на хората, които имат опит във финансовите пазари. Просто на борсата тук не се търгуват валути и стоки, а коефициенти.