Бонуси в Betfair

Като водеща компания в областта на онлайн хазарта Betfair предлага на своите клиенти много и разнообразни бонуси. За момента актуалните бонуси са:

Посети сайта на Betfair

Промоции в Betfair

30 евро безплатен залог и до 1000 евро кеш бек бонус за всички нови клиенти – за да се възползвате от този бонус трябва да си откриете нова сметка и да направите единичен залог на стойност минимум 30 евро, до 7 дни след регистрацията. За кеш бек бонуса се взимат предвид натрупаните от вас Betfair точки, спечелени от залагания на борсата. Колкото повече залагате толкова повече точки печелите и ще можете да вземете по –голяма част от кеш бек бонуса до 1000 евро.

Бонус застраховка при залог и двата отбора да отбележат гол – този бонус важи ако комбинирате минимум 4 срещи в които залагате и двата отбора да отбележат гол. Общия ви коефициент трябва да е минимум 5. Ако изпълните тези условия сумата на залога ви до 25 евро ще бъде възстановена, ако не сте познали само една от срещите.
Кумулативна застраховка Краен резултат – за да участвате в тази промоция трябва да заложите на Краен резултат минимум 5 мача, като минималния коефициент е 1.2. При това положение сумата на залога ви до 25 евро ще бъде възстановена, ако не сте познали само една от петте срещи.

CASH OUT Бонус – 100% бонус до 25 евро за всички играчи, които за първи път използват тази опция. За да участвате трябва да комбинирате минимум три срещи, които предлагат опцията Cash Out. Използвайте функцията Cash Out, когато предлаганата сума надвишава направения от вас залог и Betfair ще ви изплати 100% от печалбата до 25 евро.

Парлей бонус до 50% за комбинации на Американски спорт – за да участвате в този бонус трябва да направите залог за комбинация от минимум 2 срещи в една от следните лиги MBL, MLS, NHL, NBA, NCAA и NFL. Колкото повече срещи е вашата комбинация, толкова по-голям процент от бонуса ще вземете. Максималния размер на бонуса е до 500 евро. При комбинация от две срещи бонуса е 5% от печалбата, 3 срещи – 8 %, 4 срещи – 10%, 5 срещи – 15% и т.н максималния бонус от 50% се печели при комбинация от 12 срещи.

Бонусът за откриване на нова сметка и Парлей бонуса за Американски спорт определено си заслужават. Всеки нов клиент печели безплатен залог от 20 евро, а ако сте познавач на американските лиги, това е вашето място.