Чудесна промоция от Betfair за любителите на баскетбола

Една от водещите компании за спортни залози в България – Betfair, предлага на всички свои клиенти една чудесна промоция. Офертата е валидна само за баскетбол и по-специално за NBA, испанското първенство и Евролигата.

При тази оферта може да си върнете обратно единичен загубен залог на стойност до 25 евро, ако вашия фаворит за спечелване на мача е водил в резултата, след края на 3-та четвърт. Имайте в предвид, че офертата е в сила само за залози пуснати в раздел „Спортна борса“. Ако изпълните всички условия загубеният залог ще бъде върнат в сметката ви под формата на безплатен залог, който ще бъде преведен по сметката ви в рамките на 24 часа и е валиден 7 дни. Ето защо е важно да не забравите да използвате бързо вашия безплатен залог, защото в противен случай след 7 дни той просто ще изчезне от сметката ви.

За да участвате в промоцията залогът трябва да бъде направен на пазар “паричен хендикап“ за двубои от NBA или на пазар „залози за мач“ ако залогът е направен на двубой от Евролигата или испанското първенство.

Ето още някои важни условия, на които трябва да отговаряте, за да получите безплатния залог при загубен мач, на който обаче вашия отбор е водил до края на третата четвърт:

  • Офертата важи само за първият единичен залог на Спортната борса на стойност до 25 евро;
  • Не участват залози направени с безплатен залог;
  • Залогът трябва да е направен преди началото на срещата, залози НА ЖИВО не участват в промоцията;
  • Ако използвате опцията „Кеш Аут“ за частично или пълно затваряне на залога автоматично отпадате от промоцията;
  • Не се зачитат залози направени на пазар „Равен“.