10Bet – букмейкър конкурентен на най-големите в бранша

10bet-homepage

Официален сайт: http://www.10bet.com/ 

10Bet е една от големите компании за онлайн залози. Стартира своята дейност през 2003г. и в момента е лицензирана в Обединеното кралство. Това ви дава спокойствието, че където и по света да се намирате залозите ви са освободени от данъци и ви носят по-големи печалби.

10Bet лесно печели нови клиенти, поради редица предимства, които предлага. Те имат страхотен бонус за нови клиенти, високи лимити на залозите, бързи разплащания с клиентите, добре функциониращо мобилно приложение, бонуси за презареждане, добро обслужване на клиенти и др.

10bet-promotionsБонуса за нови клиенти е 50% от първия депозит до 200 евро и за да го изискате по време на регистрация трябва да въведете кода FD100. За да изтеглите бонуса обаче трябва първо да го превъртите минимум 5 пъти на коефициент не по малък от 1.60. Всичко това прави привидно щедрия бонус малко труден за изпълнение.

Освен бонуса за нови клиенти 10Bet предлага и много атрактивна промоция за комбинирани залози. Тя ви дава възможност да си върнете обратно залога до 50 евро на колонка и до 500 евро на месец, при положение, че те пуснали комбиниран залог от 4 срещи и не сте познали само една от тях. Има и бонус за презареждане, който е 100% от депозираната сума до 30 евро и за да го изискате по време на депозирането на средствата трябва да въведете кода FIRE2015.

10bet-zalozi-na-jivoРазнообразието от спортове предлагани тук е много голямо, като освен всички най-популярни такива има и по-малко популярни, като колоездене, зимни спортове, моторни спортове, тенис на маса и др. Разнообразието от пазари също е впечатляващо и може да е конкурира с най-големите компании в бранша. Залозите на живо също са разработени отлично.

За съжаление 10Bet не приема клиенти от България и единствения начин да се регистрирате тук е ако живеете в чужбина и имате адресна регистрация и банкова сметка в друга държава.