1xBet Cash Out услуга

1xBet.com

Една от причините, поради които можем да кажем, че 1xBet е добър букмейкър за залози, е напредналата им система за кеш аут на спортните залози. Тази функция се определя като един от най-добрите помощници на любителите на залозите, тъй като тя им дава далеч по-сериозен контрол върху поставяните залози и намалява драстично фактора “късмет“ в залозите. Имайки в наличност тази функция, вие можете винаги и по всяко време да сложите край на вече поставения си залог и да вземете печалбата, която заслужавате към момента.

Как работи функцията 1xBet Cash Out?

На първо място, за да можете да използвате функцията 1xbet затвори залог, трябва да имате поставен някакъв вид залог.

След това, трябва да влезете в страницата, в която се показва историята на неуредените залози, и да натиснете върху бутона за продаване на фиша.

Сумата, срещу която можете да затворите залога си, се движи постоянно нагоре или надолу с течението на мача, така че побързайте да завършите затварянето, за да не би вашият отбор да допусне гол и сумата да се срине драстично.

Колко ще бъде тази сума можете да видите в същата тази страница за продаване на фиша, като там ще видите и слайдер, с която можете да определите каква точно част от залога си искате да затворите. Този слайдер дава на играчите в 1xBet още по-голямо предимство пред играчите в повечето останали букмейкъри, където или изобщо няма Кеш Аут функция, или тя позволява единствено пълното затваряне на залога.

Пример за използване на Кеш Аут в 1xBet

Да кажем, например, че сте инвестирали 10 лева на единичен залог за изхода от някой футболен мач и евентуалната ви печалба, която ще получите ако не направите Кеш Аут, изчакате до края на мача и залогът ви спечели, е 20 лева.

Това означава, че сумата, срещу която от 1xBet ще ви предложат да закупят вашия фиш, със сигурност в нито един момент няма да бъде повече от 20 лв. В същото време, ако залогът към момента се развива много зле, възможно е предложението на букмейкъра да бъде по-малко от сумата на залога (10 лв), като по този начин ви дава шанс да спасите поне част от залога си.

И така, да приемем все пак, че вашият отбор води в резултата с 2:0 около 70-ата минута. В такъв случай, предложението за Кеш Аут ще бъде някъде около 17 лева.

В този случай, вие имате три възможни пътя, по които да поемете:

  1. Не се възползвате от функцията.
  2. Затваряте целия си залог, взимате 17те си лева и оттук нататък забравяте за този мач.
  3. Използвате слайдера на 1xBet и по този начин затваряте някаква част от залога си. Например, ако затворите половината от залога си, вие ще получите половината от кеш аут предложението – 8,50. В същото време, другата половина от залога ви – 5 лева – ще остане активна и ще продължи да зависи от крайния изход на мача. В този пример, в случай на краен успех за вашия отбор, вие ще получите още 10 лв и така общата ви печалба от мача ще бъде 18,50.