1xBet Mobile App

Инсталирай 1xBet Мобилна Апликация

През изминалите 15 години на своето съществуване, руският букмейкър 1xBet успя да излезе от рамките на Източна Европа и да разпространи услугите си из целия свят, в това число и България. Благодарение на огромния си обхват от пазари за залагания и ниските проценти на букмейкърския марж на печалба за тях, бройката на играчите по света, които избират 1xBet за своите залози, се увеличава с всеки изминал ден и вече гони половин милион души.

Една от най-силните страни на хазартния оператор е богатият асортимент от приложения и мобилни версии за мобилни устройства, което е особено полезно за българските играчи, голяма част от които поставят залози от мобилни устройства.

Този асортимент включва:

  • Пълноценни мобилни версии за всички смартфони и таблети
  • Също толкова пълноценни апликации за смартфоните и таблетите, които работят с операционните системи на Android и iOS
  • Специална покер апликация за Android и iOS
  • Браузър за Android, от който можете лесно и бързо да влизате в сайта на 1xBet и във всички останали свои любими сайтове
  • Апликации за Java устройства, които позволяват дори и играчите с най-старите видове телефони да не остават по-назад в света на залозите

Благодарение на всички тези иновативни решения за мобилни залози в този списък, всеки един любител на спортните залози, покера или казино игрите ще намери своят най-удобен начин начин за забавление с букмейкъра в движение.

Как се инсталират 1xBet Mobile App на Android и iOS устройства?

От целия този списък с приложения, безспорно най-важни са основните апликации за Android и iOS, в които са добавени почти всички услуги на сайта (от него обаче няма да можете да се включите в покер играта, за която е предвидено отделно приложение).

Едно от хубавите неща на тези апликации е, че могат да бъдат свалени директно от мобилния уеб сайт на букмейкъра, което прави изтеглянето им още по-лесно за играчите. Ето и как става то:

1xBet Android App

1-ва стъпка – Отворете сайта на хазартния оператор от мобилния си браузър.
2-ра стъпка – Кликнете на бутона в дъното на началната страница, който води към страницата на приложенията.
3-та стъпка – Натиснете върху иконката за Android.
4-та стъпка – Потвърдете изтеглянето.
5-та стъпка – Потвърдете инсталирането (ако приложението не иска да се инсталира, проверете в настройките си дали не са забранени апликациите от “неизвестни източници“)
6-та стъпка – Отворете приложението и се наслаждавайте на играта!

1xBet iOS апликация

iOS апликацията е налична не само в мобилния сайт на букмейкъра, но и в Apple Store, което означава, че имате два варианта за инсталиране:

Вариант 1 – Следвате плътно стъпките за инсталиране на Android приложението, като просто по време на третата стъпка не натискате върху иконката за Android, а върху тази за iOS.
Вариант 2 – Изтегляте ап-а направо от App Store (по-бързият и по-лесният вариант).

Как се инсталират останалите приложения на 1xBet App?

Останалите приложения – покер приложението, андроид браузъра и приложенията за Java устройства – за съжаление не могат да бъдат свалени и съответно инсталирани от мобилния уеб сайт.

Това означава, че трябва да използвате компютър, от който да влезете в сайта на 1xBet и да отворите раздела “Smartphone App“ от бутона в горния ляв ъгъл. В тази страница има бутони за сваляне на мобилния браузър и Java апликациите. Това, което трябва да направите, е да свалите желаното приложение на компютъра, да го прехвърлите на телефона си и след това да го инсталирате.

За покер приложението, трябва да влезете в раздел “Poker“, където ще видите бутони за изтегляне на апликацията за една от двете зали (както ще разберете от статията ни 1xBet Покер, сайтът има две покер зали, но само една от тях има версия за игра от мобилни устройства).