1xBet Теглене и Депозиране – Разплащания

Вход в сайта на 1xBet

Операторът не притежава валиден лиценз на територията на страната и няма право да оперира!

Оператора на хазартни игри 1xBet е известен като шампион по отношение на разнообразието от методи за депозити и тегления. Стотици са различните методи за депозит в този сайт, а играчите от България могат да се възползват от малко повече от 30 от тях.

Длъжни сме да отбележим, че голяма част от тези методи може би не са толкова популярни в България – все пак, компанията не работи само в нашата страна, а и в стотици други страни, така че е нормално голяма част от методите да не се радват на голяма известност в нашата страна – но пък има и такива, които са удобни на почти всеки българин, като разплащания чрез Epay.bg, например.

1xBet Разплащателни методи

Всеки български играч може да избира още от над 30 други разплащателни метода, сред които са и банковите карти на Visa, MasterCard и виртуалните карти Entropay. Също така, имаме избор от нас 10 електронни портфейли и интернет системи за разплащания като Epay.bg, Skrill, Perfect Money, Epay, Sticpay, Neteller, ecoPayz, Payeer и други.

Последно, но не на последно място, са разплащанията с криптовалути, като имаме избор от почти 20 от най-популярните криптовалути в света към момента, включително и царят на всички криптовалути Bitcoin.

Между другото, компанията има и собствена борса за криптовалути, в която можете да търгувате с тях или пък да обменяте различни видове от тази съвременна валута.

Лимити

При повечето от разплащателните методи, трябва да направите депозит за най-малко 2 лева.

При повечето разплащателни методи можем да изтеглим най-малко 3 лева.

Как се прави депозит и теглене на пари от 1xBet

Но, преди да ви разкажем за предлаганите разплащателни методи в 1xBet, нека първо да видим как се извършват самите транзакции. На първо място, преди да сте си и помислили за депозити и тегления, трябва за начало да се регистрирате като клиент на букмейкъра. Това е много проста задача, при която имате цели четири опции, като за всички тях можете да прочетете в следната статия – 1xBet Регистрация.

Веднага след като се регистрирате, на екрана ви ще изскочи съобщение, в което има линк към страницата за депозити и известие, че с първия си депозит ще получите бонус в размер на 100% (виж повече за това в 1xBet Бонуси). Иначе, бутонът за депозит винаги стои в горния десен край на сайта, откроявайки се със зеления си цвят от синьо-белия фон.

Скролнете надолу, докато стигнете до категорията “Mobile Payments“ и натиснете върху желания метод. Тогава, на екрана ви ще се появи малко прозорче, в което трябва да въведете сумата на депозита и да натиснете “Confirm“. След това, ще бъдете пренасочени към друг сайт, от който ще трябва да потвърдите плащането.

Сега, да се прехвърлим малко по-напред във времето и да приемем, че сте направили депозит, справили сте се успешно със залозите и искате да пожънете плодовете на труда си – тоест, да направите теглене.

За тази цел трябва да кликнете на “My Account“ -> “Withdraw Funds“ и от там по същия начин да изберете метод на тегленето. Разбира се, препоръчително е още преди това да сте попълнили информацията за себе си във вашия акаунт. Това става от “My Account“ -> “Personal Profile“.