Как се прави регистрация в 1xBet

Регистрирай се в 1xBet сега

Правенето на регистрация в някои сайтове за залози често изглежда като един трудно разбираем лабиринт, но не такъв е случаят при букмейкъра от Източна Европа 1xBet, в който всеки гражданин на България е добре дошъл да си открие сметка и да се възползва от хилядите варианти за припечелване на малко пари.

Процесът, който ще даде началото на, да се надяваме, дългото и успешното ви пребиваване в рамките на този букмейкър, ще ви отнеме секунди, независимо дали имате някакъв опит в създаването на сметки в онлайн букмейкърските къщи или не.

Когато един нов играч иска да си направи 1xbet регистрация, той има четири възможни пътя, по които да поеме. Първият и най-традиционен вариант е да попълни регистрационна форма, която отнема няколко минутки, но има и няколко други, далеч по-бързи опции.

Така например, можете да се свържете с 1xBet като използвате своята регистрация в някоя социална мрежа. Тоест, ако имате регистрация във Фейсбук, например, можете да я използвате за регистрация и след това за вход в платформата на букмейкъра, без да въвеждате никаква друга информация. Имайте предвид, че при използването на този метод трябва да дадете разрешение данните ви от избраната социална мрежа да бъдат използвани за вход в хазартния сайт. Това разрешение се дава в рамките на сайта на самата социална мрежа.

До тук ви разказахме за два лесни начина за регистрация, които ще ви направят максимално бързо един от регистрираните клиенти на букмейкъра, които към този момент наброяват няколко стотин хиляди души. Но, има и още цели две опции. Едната от тях ви позволява да откриете сметката си буквално с едно натискане. Този иновативен метод за създаване на сметка е много практичен, тъй като ви дава възможността да получите моментален достъп до платформата за залози, като ви позволява да въведете останалите си лични данни на по-късен етап. Тази опция е предпочитана от повечето регистриращи се любители на залозите, тъй като повечето от тях са нетърпеливи да поставят първия си залог и не искат да си губят времето с попълване на различни данни.

Четвъртата и последна опция е да използвате мобилния си телефон за регистрация в 1xBet. Не, това не означава, че този метод е специално за мобилната версия или приложенията на букмейкъра (всички варианти за регистрация могат да бъдат приложени както от мобилни устройства, така и от компютър). При този метод, вие въвеждате единствено номера на мобилния си телефон, на който се изпращат чрез СМС данните за регистрацията (включително и данните за вход в системата).

Който и от изброените методи да изберете, руският букмейкър гарантира пълна конфиденциалност на предоставената лична информация, което означава, че няма никакъв риск да станете жертва на измама или на кражба на личните данни.

След като се регистрирате, вие ще получите покана за създаване на депозит (виж 1xBet Депозити и тегления), както и покана за стопроцентов бонус върху първия депозит (виж 1xBet Бонуси).

Накрая, остана единствено да ви кажем къде трябва да натиснете, за да си откриете сметката – от влизането в сайта на 1xBet до страницата за регистрация ви дели едно натискане на екрана, като това натискане трябва да бъде върху бутона “Registation“ в горната дясна част. От появилата се страница ще можете да изберете един от четирите изброени от нас метода за регистрация. След това, следвайки стъпките за конкретния метод, ще можете в рамките на минути да направите първия си залог!