1xBet Poker Раздел

Към 1xBet Покер Онлайн

Онлайн покер пазарът все още не е особено добре развит в България, а и интернет покер залите у нас не са никак много, но все пак има един сайт за залози, в който се предлага покер зала, при това не една, а цели две! Този сайт е на руския хазартен оператор 1xBet, който събира в себе си всички най-популярни хазартни игри в света. В тази статия ще се опитаме да ви разкажем всичко за покер играта в 1xBet…

Как да играем в 1xBet Poker?

Отговорът на този въпрос много зависи от това какво устройство ще използвате – дали искате да играете от компютър или от смартфон или друг вид мобилно устройство.

Ако ще играете от компютър, всичко е много лесно и просто – влизате в раздел “Poker“ и натискате бутона “Play on the Website“ на предпочитаната покер зала. След това, лобито на залата ще се зареди директно в браузъра ви, а за една от двете зали се предлага и Windows приложение, което можете да инсталирате на компютъра си и така да влизате в нея без да е необходимо да отваряте сайта на 1xBet.

Малко по-сложно е положението при играта от мобилни устройства. Едната от покер залите изобщо няма версия за мобилни устройства, така че можете от сега да забравите за нея. Що се отнася до другата, играта в нея се осъществява единствено от мобилни приложения, докато използването й от браузър не е възможно. Линкове за изтеглянето на Android апликацията има единствено в компютърната версия. Това означава, че трябва да използвате компютър за нейното изтегляне и прехвърляне на мобилното ви устройство. Изтеглянето на iOS приложението е възможно и от iTunes Store, освен от десктоп версията на сайта.

Какво представляват двете зали в 1xBet?

Ще започнем първо със залата, която има версия за мобилни устройства. Благодарение на тази версия, тя има доста прилична активност, особено през уикендите и през вечерните часове, което означава, че ще имате достатъчно голям избор от активни маси на различните лимити. По-конкретно, на масите с блайндове до 1-2 лева, докато на масите с по-големи блайндове е голяма рядкост да откриете играчи, но така или иначе едва ли по-високите блайндове представляват интерес за масовия Български играч.

Когато влезете в лобито на тази покер зала, ще видите следната информация за масите:

➢ Table – Името на масата (това не ви интересува особено)
➢ Betting – Размер на големия и малкия блайнд
➢ Players – Брой места на масата и играчи в момента на масата
➢ Average pot size
➢ Players/Flop – % на играчите, които не са фолднали до флопа
➢ Deal/Hour – Общият брой на ръцете, които са били раздадени през последния час

“Legion Poker“ пък е името на покер залата, която може да се играе само от компютър. Тя предлага доста повече видове игри и опции от другата, но липсата на възможност за игра от мобилни устройства води до това в нея да има значително по-малка активност. В момента на писането хвърляме един поглед и виждаме, че в Legion Poker има само 20 човека, докато в другата те са повече от 500.

За една покер зала, липсата на играчи означава липса на каквато и да е функционалност. Колкото и видове игри да се предлагат, това няма смисъл, след като няма играчи по масите.

Единствената полза от тази зала е, че в нея всеки ден се правят по няколко турнира от типа “фрийрол“. Специфичното и най-хубавото при тези турнири е, че за участието в тях не се заплаща никаква входна такса, а в същото време се предлага реален награден фонд, който в случая варира между 20 и 60 лева.