Онлайн Тото игри в 1xBet

Влез в 1xBet

Тото играта на 1xBet е поредната хазартна услуга на този букмейкър, на която ще обърнем внимание в нашия сайт. Прочетете следващите редове и ще разберете как можете да спечелите до 1 млн. лева с познаването на резултата от няколко мача…

Какво представлява тото играта на 1xBet?

Най-простото обяснение на джакпот игрите с прогнози е, че те са разновидност на спортните залози, при която клиентите на букмейкъра плащат фиксирана цена за участието си в играта.

След това, събраните пари от входните такси се събират в общ pool, като лъвският пай от наградния фонд отива при играча, който е успял да даде правилна прогноза за всеки един от мачовете в програмата на играта. Колко ще бъдат тези мачове зависи от правилата на дадената тото игра – в 1xBet има общо седем игри с прогнози, като броят на мачовете в тях се движи в диапазона между 5 и 15.

Как да се включим в Тото играта на 1xBet?

Участието в тото игрите не изисква нищо друго, освен желанието да инвестирате 50 ст. (толкова е таксата за участие във всяко едно теглене) с идеята да спечелите хиляди пъти повече.

Раздел “Toto“ e домакин на седемте игри. Когато влезете в него, ще видите банери на всяка една от игрите, в които се упоменава и текущият размер на големия джакпот, който ще спечелите при стопроцентова успеваемост.

Натиснете върху някоя игра и ще видите списък с между 5 и 15 мача. Дайте прогнозата си за всеки един от тях и натиснете зеления бутон “Place a Bet“.

Ако не ви се занимава с даването на прогнози, но все пак искате да се включите в разпределението на джакпота, под списъка с мачовете ще откриете бутон “Random Selection“, който ще маркира селекциите вместо вас.

Също така, страницата предлага и функция “Auto Bet“, която автоматично ще ви включва в играта, стига да имате достатъчно средства по сметката си. Тази функция спестява много време на всички, които така или иначе не желаят да правят прогнози сами, но искат редовно да участват в тото играта на 1xBet (трябва да знаете, че активирането на функцията не е само за предстоящия кръг, а перманентно; тоест, тя ще поставя залози вместо вас всеки кръг, докато не я деактивирате).

Какви Тото игри предлага 1xBet?

Нормално, тото игрите на 1xBet са преобладавани от игрите със залози на футболни мачове. Такива са четири от общо седемте игри. При три от тях, участниците в играта трябва да попълнят един от трите възможни знака – 1, Х или 2 – за 12, 14 или 15 игри – а в същото време има и игра за познаване на точния резултат на 8 футболни срещи.

Заедно с футболните тото игри, руският букмейкър има още и игри с познаването на мачове от света на хокея на лед, баскетбола и електронните спортове.

Джакпотите започват от около 25 000 лв., докато често в най-голямата футболна игра (тази, при която се познават 15 мача) достигат и до далеч по-големи равнища – най-големият джакпот, който ние сме виждали, е за 2 милиона лева.